reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie wieczornie :):):) spałam po obiadku 3 godziny he he .....teraz standard wcinam kuleczki z mleczkiem :):)
Czesc wisieńko:* super ze wypoczęłaś :)
Monisia - trzymam kciukaski za testowanko:*:*
Mamcia - dzisiaj też działacie mam nadzieje??

reklama
KRAKOWIANKA- dziekuje-mam nadzeje ze sie uda bo juz pomalu trace nadzieje...
a Ty trzymaj sie dzielnie i uwazaj na siebie skoro czujesz sie "inaczej"- a @ pojawia sie 14 dn po owulce bo tyle trwa II faza cylku-poowulacyjna!

JEDZ ,wypoczywaj i wracaj szybko;-)

SZCZESLIWA- pewnie ,ze dzialamy-co ma byc to bedzie!!

Maggy, obiecałam sobie, że jeśli Dzieciątko jest, to testuję dopiero 13.08. ;) To wtedy będzie 43 dc, a biorąc pod uwagę, że ostatnio @ przyszła w 40 i zabrała nam Nadzieję... :( Ale biorąc pod uwagę to, co Dziewczyny dziś napisały (że @ powinna się pojawić między 12 a 16 dniem PO rozpoczęciu dni płodnych - dbrze zrozumiałam?) to w takim razie mogę ją dostać między dniem dzisiejszym a czwartkiem... Ale naprawdę objawy mam inne niż zwykle.

Maggy, Mama - dzięki za kciuki. :* My też zaciskamy. ;) Za Was i za siebie. ;)
no i o to wlasnie chodzi.. te cykle to tez masz rozszalale niezle.. hmm..w kazdym razie.. czekamy na info :) a Ty odpocznij.. ale Ci fajnie... :D a gdzie jedziecie???

Dziękuje dziewczyny za wszystkie rady.
O kwasie foliowym dowiedziałam się z neta i już od miesiąca stosuję. Nie palę, nie piję alkoholu oczywiście i jestem na zdrowej dietce. Z mężem staramy się przytulać codziennie :P
W sumie testowałam dzisiaj bo to był 28 dc ale ostatnio z moimi @ to jest w ogóle dziwnie.
W kwietniu i maju @ spóźniła mi się dwa tygodnie czyli mialam 42 dniowe cykle (przed tym miałam mniej więcej regularne cykle 26-30) i trwały po 10 dni :/. Ale ostatnio miałam normalną @ - 7 dni i policzyłam sobie, że to może będzie normalny cykl 28 dniowy. Dzisiaj jest 28 dzień i jedna kreska na teście, ale @ i tak nie ma. Strasznie bolą mnie piersi i mam ciągle podwyższoną tempke, ale z innych objawów to chyba nic, więc czekam na @.
Aha, odpowiadając jeszcze na ostatnie pytanie - mam 24 lata :)
Życze wam wszystkim powodzenia w tym miesiącu, szczególnie tym, które testują jutro lub na dniach :) krakowanianka trzymam mocno&&&&&& :)

Maggy, Mama, dzięki za ciepłe słowa. :* A Ty się Mama nie poddawaj, coś czuję, że się Wam teraz uda, ale póki co ciii, nie zapeszajmy. ;)

Mononoke - witaj :) i dzięki za kciuki.

Maggy - wiesz, te cykle to mi się rozszalały jak się zaczęliśmy starać... Tak to zwykle miałam 31 dni. Jedziemy w Tarty, trochę połazić. ;) Ale nie będę się przemęczać póki co, tak na wszelki wypadek. Nawet specjalnie biorę mniej rzeczy, żeby ciężkiego plecaka nie dźwigać.

Maggy - wiesz, te cykle to mi się rozszalały jak się zaczęliśmy starać... Tak to zwykle miałam 31 dni. Jedziemy w Tarty, trochę połazić. ;) Ale nie będę się przemęczać póki co, tak na wszelki wypadek. Nawet specjalnie biorę mniej rzeczy, żeby ciężkiego plecaka nie dźwigać.
ale super!!!! mnie sie tak marza gory..... strasznie!!!!! wypocznijcie i polazcie za mnie tez :D
ja jak bylam w ciazy i jeszcze nie wiedzialam, wybralam sie ze znajomymi lodzia na sycylie.. no comments.. tak szarpalo, bo fale byly, spalismy tam na lodzi, ale na szczescie w porcie.. no i ten powrot koszmarny..myslalam, ze odfrune... ale dzieciaczkowi sie nic nie stalo :)

reklama
Szczesliwa - Ty to masz z tymi kuleczkami :D mnie od slodyczy odrzucilo.. a potrafilam zjesc cala czekolade na raz przed ciaza... wiec teraz sie ciesze, ze mnie nie ciagnie bo bym pewnie jadla slodkosci od rana do wieczora :)
na razie mam faze na pomidory.. pochlaniam wszystko co z pomidorami sie wiaze i w kazdej ilosci :D

ok, dziewczyny.. uciekam do spania :) buziaki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry