reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA - jeszcze raz powodzenia i zafasolkowania i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& moc!!!!!
Ja równiez mówie dobrej nocy...rano się odezwę i powiem jaki wynik testu - mam nadzieje ze II KRECHY!!!!!

reklama
Wykapciałam się szybciutko i zaraz lece do łózeczka bo jutro do pracy a po takiej przerwie to może być cięzko.
mama szczypaweczki i trzymam zaciśniete&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
szczęśliwa, krakowianka witam
Mononoke trzymam&&&&&&&&&&&&&&&
Maggy a jakie imie dla dzidzi Polskie czy Maltańskie?

Maggy - kurde nie wiem tak mnie ciągnie ale tylko do tych kulek jakbym miała przed sobą czekolade albo batonik to zaraz mam odruch wymiotny :(
swego czasu miałam akcje rosół przegryzany ogórkiem kiszonym hi hi ....
Monisia - czekamy jutro na wieści :):) i trzymamy kciukasy :)

No ja ide do łóżeczka. Jutro będe po 16 tej, jak nie wykluje się jakies chore zebranie. Miłej nocy, kolorowych snów , owocnych staranek jednym słowem SZCZYPAWECZKI DLA WAS

AGNIESZKA- no tak-teściowa...
a poza tym dzis na bb jak to w weekend spokojnie-jutro produkcja ruszy jak zwykle:)) ja dzis mialam sie spotkac z Wisieńką bo byla pod Poznaniem,ale spotkamy sie za tydzień:)))
dzis dzialamy bo teraz mamy gorący okres w cyklu i to tyle:)

a kiedy tesciowa Was opuszcza???
mama teściowa jedzie we wtorek o 15 już wyjeżdża z domu:)
Mocno 3mam kciukasy za nocne szaleństwa:))

Buźka

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry