reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nika, Maggy witajcie moje Kochane!!!:-D
To dobrze czasami ze jak ja nie spie inni tez nie po drugiej stronie globu;-)
Prawde mowiac wspolczuje Wam ze nie macie spania ale mam nadzieje ze szybko nadrobicie. Ja tez wczoraj nie umialam zasnac.
Siedze sobie i czekam na S. Napisal mi ze jest w taksowce a ze Sydney to ogromne miasto i dotarcie tutaj moze jeszcze potrwac wiec pewnie sobie poczekam:tak:
Zeby zabic czas witam sie z Wami popoludniowo:-D

reklama
Może za dużo wrażeń mialas i dlatego juz spać nie możesz? ;)
a tak swoja droga to jest to meczace..dobrze,ze mam urlop to będę spać w dzien;)

reszta dziewczyn pewnie jeszcze spi ;)

jaewa- aaaaaaa!!!!!! Czyli juz niedlugo bedzie w domu ;) superowo!! Ciesze sie razem z Toba kochana ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maggy a od kiedy Ty na urlopie? Wiem ze cos pisalas ale chyba mi z glowy wylecialo:zawstydzona/y:
Kochana mdli mnie zawsze rano ale po pierwszej kromce....I tak potem to mi zostaje przez pare godzin. Ciaze raczej wykluczam ale jak to nie ciaza to mam jakiegos pasozyta albo co?:szok: Troche sie martwie prawde mowiac. No i glowa mnie lekko boli juz drugi dzien:-(

Tak sobie pomyslalam i az mi sie chce smiac ze zycie dziewczyn co sie staraja kreci sie praktycznie caly czas wokol seksu i zaciagniecia swojego partnera do lozka:-D

JAEWA witaj słonko:-) Mówisz u Ciebie popołudnie, u mnie poranek i to taki brzydki że nic tylko spać:-D Jak S już w taksówce to lada chwila o powitasz:tak: Przyjemnej reczty dnia Ci zyczę;-)

MAGGY Ty przynajmniej odeśpisz a ja będę chodzić do tyłu cały dzień:dry: Właśnie się mobilizuje żeby coś zrobić w domu tylko jeszcze nie wiem co:happy:

Nika kochana Tobie rowniez milego dnia :)
S mial jeszcze jakies winko kupic na wieczor wiec pewnie zahaczy o monopolowy :-D
Tylko ze winko bardziej dla mnie bo on to piwosz jest;-)

Maggy milego poniedzialku dbaj o "was" :tak:

Jaewa a zawsze Cie mdlilo przy sniadaniu?
Po winko jedzie? Uuuuuuu to się będzie działo : D

Nika ja sie na razie nie mobilizuje do niczego :D nie mam weny..może pózniej przyjdzie ;?

Jaewa a zawsze Cie mdlilo przy sniadaniu?

Nika ja sie na razie nie mobilizuje do niczego :D nie mam weny..może pózniej przyjdzie ;?

Nigdy wczesniej nie, juz od 2 dni tak mam ze co zjem rano to mi niedobrze:wściekła/y:
No i kawe na sile wciskam bo mi brzydko jakos pachnie.
Mysle ze to tablety zrobily niezly balagan w moim organizmie:wściekła/y: Przejdzie, bedzie ok;-)
A Ty odpoczywaj jak najwiecej :) Nic ciezkiego prosze nie nosic, pic soczki, brac witaminki i sie oszczedzac :)
Ja jak zaciaze to tez imie bedzie raczej angielskie bo co ja potem zrobie jak dzieci w szkole nie beda umialy wymowic imienia mojej pociechy?:-D

MAGGY jesteś na urlopie więc masz odpoczywać a nie mobilizować się do czegokolwiek;-) Miłego dnia:-)

Idę sobie zrobić śniadanko bo już głodna się robię a potem posprzatam łazienkę

Miłego dnia dla wszystkich jeszcze śpiących:-)
Jak nie padnę dziś wcześniej niż Pati to wpadnę wieczorkiem:-D:-D
Pa pa

Tak jest szefowo ;)
hmm.. A może to stres? I dlatego Cie tak mdli.. Wkrótce się okaże ;)
a ja na urlopie od ostatniego czwartku ;) dzisiaj piąty dzień a urlop mam do końca lipca;)

reklama
Tak jest szefowo ;)
hmm.. A może to stres? I dlatego Cie tak mdli.. Wkrótce się okaże ;)
a ja na urlopie od ostatniego czwartku ;) dzisiaj piąty dzień a urlop mam do końca lipca;)

Fajnie to wybycz sie ile wlezie :) Mam nadzieje ze masz ladna pogode.
Jutro z Wami dluzej posiedze. Teraz bede powoli sie zegnac:-)
Stresu nie mam ale zauwazylam tez ze wiecej sie poce kurka jasna....Wiec moze to jakis podswiadomy stres?

Nika do napisania!:-D

Zegnam Was moje gadulki papa:-D:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry