reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam Kochane!!!!
Ja juz po tescie, tak jak obiecywałam....
Wynik - trudno określić - jak dla mnie minimalny cień drugiej krechy ale prawie niewidoczny....ehhh.....czyli dalej czekamy...:zawstydzona/y:
Podejrzewam, że to po prostu złudzenie optyczne, które wymyslił sobie mój umysł pragnący Maluszka....:-(

Ostatnia edycja:
Hejka

Monisia wklejaja foteczkę ocenimy

Witam się porannie i spiąco i ide nadrabiać :-D

Monisia2506, zakryj wyraźną kreskę, by nie rzucała złudzenia optycznego (najlepiej białą kartką) i wtedy się okaże, czy coś widać czy nie...(&&&&) albo powtórz test, jak w suwaczku za 2 dni ;-)

Zdjęcie250.jpgOceniajcie - zakryłam białą kartka i nadal widzę, ale na zdjęciu podejrzewam, że nic nie zobaczycie....

cześć i czolem:-D
JAEWA- przyjemności!!!!!!! winko+mąż=:rolleyes2::-D:-D
EWELINKA- cześć kochana!!!!!co tam u Ciebie??;-)
SORBUS-witaj mamuśka;-)
MONISIA- nie ma co sie wglądać,nie masz jeszcze @ wiec jak do jutra nie dostaniesz to kup test z czulością 10 i rob:tak:ściskam Cie i pamietaj-bedzie si-teraz albo za m-ąc doczekasz sie :tak:;-):-)a po jakim czasie zobaczylas ten cien???test sie odczytuje do 10 min.raz mialam tak jak sie staralismy o Domnika ,ze po 15 min zobaczylam II ale to byl bledny wynik:sorry2:i od tamtej pory czekam do 10 min i jak nie ma jednoznacznego wyniku to wyrzucam.

Cześć:)
Marne szanse że nadrobię więc przynajmniej obiecuję dziś byc na bieżąco:))
Zjęty strasznie weekend miała:) W sobotę zajmowałam się siostrzeńcem (3 latka) bo jego malutki braciszek jest w szpitalu i jego mama też. A wczoraj były imieniny mojego taty:) A odkąd ma zięciów to obchodzi je jakoś huczniej niż wcześniej... I ok 19 zabrałam juz pijanego mężusia do domu ale znowu z siostrzeńcem (jego tata też się upił więc postanowiłam go wziąć jako że ja byłam jedyna trzeźwa - no i moja mama)

Monisia tak jak dziewczyny mowią poczekaj jeszcze chwilkę i zrób np jutro albo pojutrze ten o czułości 10... Albo idź na betę jak chcesz mieć 100% pewności i szybko...

Doczytałam też jeszcze że Sol miała jechać do szpitala wiecie co z nią??

reklama
Monisia no powtórz test jutro - bobotest ma czułość 10

mama - widziałam foteczki - masz prześliczne dzieciaczki a ty wyglądasz na 20 z hakiem kurcze - laska jak nie wiem :tak:

Napiszcie mi pliss czemu Sol jest w szpitalu - wiem ze z dzidzią ok i czeka na badania ale nie wiem czemu tam wylądowała co sie działo ?? :-(

Ja wczoraj oglądałam 2012 i spać nie mogłam - głupia ja juz nie oglądam takich filmów :no:

jaewa a kiedy planujesz testowac i kiedy powinnaś dostać @

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry