reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama, a ja właśnie przed momentem myślałam o niej (Ewci), super, że wsio się udało, a najważniejsze, że szczęśliwa :-D

Szczęśliwa, wierzę, że będzie dobrze - musi być i basta!!!!!!!!!! ;-)

reklama
Nagapalma ja wiecznie mam problemy z pęcherzem albo żąółdkiem więc trochę wiem jak się czujesz... A jak oba na raz to masakra musi być! Bidulko...

Krakowianka - to z maluchem w szpitalu to o moim siostrzeńcu malutkim. Ma już 4 miesiące z czego 3/4 spędził w szpitalu:(
Ja nie mam jeszcze swoich dzieci chociaż bardzo się staramy:))

Ewelinko - uwielbiam jak ludzie maja takie podejscie do życia jak Ty ....tak trzymaj kochana :):):)
a ja sie dowiedziałam ze jak tylko moja mamusia dostanie urlop we wrześniu (szkoda ze tak późno ) to śmigamy do Poznania na tydzień do rodzinki :) a potem jak pogoda dopisze to na tydzień nad morze .....:):):)

ide sikac :-D wracam za 3 sekundy :-D wezcie mnie i powiescie !
A i żołąd wytnijcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

monia - a co bierzezs na żołąd, bo ja mam non stop zołąd i jelita, jelita mam na codzien od operacji wyrostka, ale juz sie przyzwyczaiłam, a zoład 1 2 razy w miesiacu musi bolec pare dni ... a pecherz to mi sie tak extra przypałetał, z nim akurat mam spokój

EWELINKA- &&&&&&&&&&& za badania!!
KRAKOWIANKA- dziekuje -oby to "25lat" trzymalo sie mnie jak najdluzej:tak:
SZCZESLIWA- CZeść kochana.

Marylka dzwoni...

Ewelinko - uwielbiam jak ludzie maja takie podejscie do życia jak Ty ....tak trzymaj kochana :):):)
a ja sie dowiedziałam ze jak tylko moja mamusia dostanie urlop we wrześniu (szkoda ze tak późno ) to śmigamy do Poznania na tydzień do rodzinki :) a potem jak pogoda dopisze to na tydzień nad morze .....:):):)

Innego kochana mieć nie mogę - ten typ tak ma ;-):-D
Ooooo...to super wypoczynek Ci się zapowiada. A gdzie dokładnie nad morze śmigacie? Może w moje strony? to się spikniemy na jakąś małą czarną ;-):-D

Nagapalma
, wypnij żupę z przyjemnością kopnę Cię w doopę!!!!!!!!!!!!! Będzie dobrze!!! Choróbsko zaraz wyleczysz i znów będą bobo-sexy ;-) Tylko walcz z tą infekcją, nie daj się!!!! :-D

Mamuś, dziękować....dziękować....:-) pozdrów Marylkę serdecznie i liźnij przez słuchawkę...:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie laski.
monisia jeśli TY widzisz ten cień to uważam ,że coś tam na pewno jest ,ale dla 100% pewności najlepiej kupić test o czułości 10mlU/ml najlepiej bobo test strumieniowy. A jak nie to leć na bete ona Ci prawdę powie :-)
krakowianka kochanie zgodzę się ,że może miałaś bobo test o czułości 25mlU/ml ale jest też o czułości 10mlU/ml;-) o taki to jest :
Zobacz załącznik 268188

Ewelinko - jeszcze nie wiem dokładnie :):):) najpierw musi wypalić mojej mamie urlop ....miała mieć cały praktycznie sierpień to ze względu na to że jest dużo pracy cofnęła Pani prezes mamie urlop krowa jedna :( ale jak tylko sie dowiem to ci słoneczko dam znac i na pewno jakś byśmy sie zgadały na kawusie :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry