reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewelina dzięki..........

może faktycznie z tym wiekiem to przesadzam............. ale martwię się też swoją tuszą, bo mam dużą nadwagę i mam nadzieję, że baby mimo tego rozwijałoby się (a może już rozwija ;-)) dobrze i bezproblemowo........

tylko jak ja z tą nadwagą będę wyglądać w rozmiarze XXXXL :szok:

reklama
I znowu macie niezłe tempo. Toz to ja nic nie popracuję przy was...:baffled: chociaż w sumie i tak mi sie dziś nei chce:wściekła/y:

Nagapalma ja miałam całkiem sporo bo ja mam refluks i jelito drażliwe, Prazol, duspatalin, debridat, spasmoline... i jeszcze insze jakies ale nei pamiętam. Po takiej kuracji porządnej kilkutygodniowej przechodziło na kilka miesięcy i potem znów... Teraz też co jakiś czas jak coś nietakiego zjem to boli:(( Ale jak jem coś co wiem że mi nie można to piję wcześniej takie mleczko spacjalne i jest ok:)
No i jakos tak ostatnio activię codziennie piję i zauważyłam że już tak często nie boli:))

A ja ponawiam pytanie z kiedyś - CZY JEST TU KTOŚ Z LUBELSKIEGO???? Bo ja też chcę się pospotykac i pogadac w realu a jak narazie to Wy wszystkie z drugiej strony Polski:(((

ewelina dzięki..........

może faktycznie z tym wiekiem to przesadzam............. ale martwię się też swoją tuszą, bo mam dużą nadwagę i mam nadzieję, że baby mimo tego rozwijałoby się (a może już rozwija ;-)) dobrze i bezproblemowo........

tylko jak ja z tą nadwagą będę wyglądać w rozmiarze XXXXL :szok:

Każdy brzusio wygląda zjawisko, nieważne w jakim rozmiarze! Z tą nadwagą przed ciążą to róznie jest.....co lekarz to opinia...może warto, by było porozmawiać z ginem przed zajściem o swojej nadwadze, może poleci wizytę u dietetyka dla kobiet planujących bądź już w ciąży. Zawsze jest jakieś wyjście, ale myślę, że pod nadzorem gina, wszystko powinno być dobrze, więc nie martw się przed czasem, bo nie warto.... ;-)

Ewelinko - wiem tylko ze Sol kiedyś pisała ze Motylek była na urlopie ale już wróciła ......a co do Iwonki to nie mam pojęcia ale tak smutno bez niej ....

Ewelinko - wiem tylko ze Sol kiedyś pisała ze Motylek była na urlopie ale już wróciła ......a co do Iwonki to nie mam pojęcia ale tak smutno bez niej ....

Qrcze...martwię się o Iwonkę....
Ciekawe, czy, któraś ma do niej namiary????????

Monia_55, ja pomorskie...
Krakowianka, cudnego wypoczynku i.........pozdrów Tatry ode mnie :-D bo pewnie tęsknią za mną...

Dobra, wyjeżdżamy. ;) Co prawda pogoda nie wygląda zbyt zachęcająco w Tatrach... (Zakopane Tatry kamera - aktualny widok na Tatry z Zakopanego - Zakopane WebCam) ...ale i tak będziemy mieć cudowny urlop, wiem to. :D

A jak się nie udało w tym cyklu, no to tam będziemy mieli duuużo okazji na - jak to mówicie - bobosexy. :P ;) Uściski dla Was dziewczyny. :)
KRAKOWIANKA- udanego urlopu,pryjemnych bobosexów i odpocznij ile sie da-w koncu urlop:tak::-D:-D:-Dwracaj cala i zdrowa!!

EWELINKA- a prosze czestuj sie do oporu ptasim:tak::-):-)

SZCZESLIWA- koniecznie musimy sie zobaczyc jak bedziesz w Poznaniu-a w jakiej dzielnicy bedziesz???

GALA- ja sie staram juz nie wiem ktory cylk -5 albo 6 -u mnie problem z owulacja i jestem na hormonach...a wiekiem sie nie sugeruj-mowi sie ,ze zagrozenie choroba dla dziecka wystepuje jesli zachodzis z w pierwsza ciąże po 35 roku zycia ,ale my juz mamy 2 zrowych dzieci to i 3 -jesli bedzie-bedzie zdrowe:tak:no fakt mamy dzieci w podobnym wieku;-)skąd do nas piszesz??ja Poznan:tak:

EWELINKA- napisalam sms'ka do Iwonki jak odpisze dam Wam znac:))

mama dziś chyba mam już lepszy dzień niż wczoraj ,ale wciąż mam takie wahania nastroju ze skrajności w skrajność.:zawstydzona/y:
ewelinka heh a kawusi nie przesłodziłaś przy okazji :-D
gala77 witam serdecznie. Sądzę ,że mając trzydzieści parę lat nie jest to jeszcze najgorszy czas na ciąże. A poza tym masz już dwójeczkę dzieci więc trzecie to będzie formalność :-D
Moja dawna sąsiadka też już nie młoda urodziła córkę mając 44lata i teraz to już ta mała pannica ma 8lat jak się nie mylę :-)
Głowa do góry cycki w przód i na męża bobosexa robić ;-)

Mama, a doopa rośnie....:-D:-D (w moim przypadku niech rośnie, bom szczapa chuda)

Marcepanek, a wiesz........jakaś taka ulepkowa ta kawka :-D ale w takim towarzystwie to i mocno przesłodzona kawa smakuje jak rarytas...:-D:-D:-D:-D (ale ja dziś miła hahaha)

reklama
A wiecie co? Wczoraj ten moj trzyletni siostrzeniec jak wstał po drzemce i chciał iśc do mnie do domu do pieska tak mocno się we mnei wtulał i to było takie cudowne... I w sobotę jak wracał z nami i usną w samochodzi i mąż go potem do nas do mieszkania zanosił i tez się wtuli w niego mocno...
I kurcze zawsze jak on u nas jest to tak sobie myśle jak by to bylo fajnie miec takiego dziciaczka...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry