reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARCEPANEK- dobre-glowa do gory i piers do przodu....i trzeba dodac -JAK KTOŚ MA... piers- bo ja moich szukam:-D:-D:-D:-D:-Dniby 75 B ,ale moglyby byc troche pelniejsze jak przed ciążami,ale dobra nie marudze;-)

EWELINKA- no mila jestes dzis i zawsze:tak::happy:

kochane jade na poczte bo jak bylismy u rodzicow to dostalam polecony oczywiscie wypisany na imie Krzysztof:crazy::crazy::crazy:co ja sie mam z tym imieniem:wściekła/y:

reklama
A wiecie co? Wczoraj ten moj trzyletni siostrzeniec jak wstał po drzemce i chciał iśc do mnie do domu do pieska tak mocno się we mnei wtulał i to było takie cudowne... I w sobotę jak wracał z nami i usną w samochodzi i mąż go potem do nas do mieszkania zanosił i tez się wtuli w niego mocno...
I kurcze zawsze jak on u nas jest to tak sobie myśle jak by to bylo fajnie miec takiego dziciaczka...

Cierpliwości....będziesz tulić swoje maleństwo....

Mama, koniecznie daj znać co u niej, dzięki***

Mama, ja też 75B........P wiecznie maca...maca...i szuka niewiadomo czego....piegów!!!!!!!!!!!!!!!!! A kupno stanika to jakaś zgroza....
Yhy....miła, jak się pomylę ;-)
I masz.....fajne imię....nietypowe i oryginalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wolałabyć Kunegunda ???????????????????

dziękuje dziewczyny za pocieszanie w kwestii wieku i wagi (zaczęłam pomalutku walkę z nadprogramowymi kilogramami, w ciąży tez wolno na szczęście)

ja się nie martwię na zapas jakimiś chorobami dziecka ze względu na mój wiek, tylko myślę o tym, ile dziecię będzie miało kiedy ja będę mieć 40... 50... 60...

ale macie rację, chyba nie jest z tym wiekiem u mnie tak najgorzej jeszcze :)
a przynajmniej ja się czuję na 25 ;-)

Życzę Wam wszystkim i sobie ujrzenia podwójnej grubej krechy jak najszybciej!!!!!

teraz spróbuję popracować bo na razie nie mogę się skupić i więcej zaglądam na forum niż pracować........... :zawstydzona/y:

przyznam się że 2 pierwsze ciąże przesiedziałam na forum i to było lepsze niż wszystkie razem wzięte lekarskie porady :-D

ja za 2 tyg kończę 33 lata i szczerze mówiąc to mój największy dylemat........
ciągle się zastanawiam od kilku miesięcy czy to nie późno urodzić dzieciątko kiedy będę miała prawie 34 latka.. :-(
pewnie mnie w tyłek kopniecie za takie myślenie ale ja się jednak martwię........ czy nie będę "starą" mamą z punktu widzenia tego najmłodszego potomka..........

wierzę, że dużo zależy od zachowania rodziców, czy się starają mieć dobry kontakt z dzieckiem i być w miarę "na czasie"...
obiecałam sobie, że ze wszystkich sił postaram się być dobrą, jak najdłużej młodą mamą.......

bo o 3 maluszku baaaaaaaaaardzo marzę............. ;-)
no to moja droga przegielas :D hahahahahaah ja mam 33 lata i w lutym skoncze 34 a w marcu bede rodzic pierwszego potomka (jak wszystko pojdzie ok )
wyluzuj.. i bierz sie do dziela.. na rodzenie dzieci nie jest za pozno :D

no to moja droga przegielas :D hahahahahaah ja mam 33 lata i w lutym skoncze 34 a w marcu bede rodzic pierwszego potomka (jak wszystko pojdzie ok )
wyluzuj.. i bierz sie do dziela.. na rodzenie dzieci nie jest za pozno :D

i właśnie za to kocham to forum............

Maggy dzięki!!!
Moje wątpliwości z ostatnich iluś tam miesięcy już poszły w niepamięć...........

:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry