reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
i właśnie za to kocham to forum............

Maggy dzięki!!!
Moje wątpliwości z ostatnich iluś tam miesięcy już poszły w niepamięć...........

:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

hahahaha i tak ma byc :D bo nie wazne jest ile mamy w dowodzie.. wazne na ile sie czujemy :D a reszta juz zalezy od nas :D

trzymaj sie cieplo...a z tusza tez mozna walczyc :D moja kuzynka zrzucila jakies 20kg w ciagu ostatnich 4 m-cy.. zrobila ten krok po 10 latach tycia... teraz jest nie do poznania...ale sie zawziela i za to Ja podziwiam... wyglada jak nastolatka :D
a wiec.. wszystko jest w naszych rekach :)
masz juz dwoje wspanialych synkow (z tego co widze przy suwaczkach) to teraz musi byc dziewczynka :D

Ewelinka, mama, szczesliwa, krakowianka, sorbek, monia, Marcepanek i wszystkie pozostale dziewczyny- witajcie ponownie :D
na razie glodna jestem wiec sie skupiam znowu na jajecznicy... tym razem ze swieza cebula i zoltym serem.. smakuje wysmienicie.. do tego zdrowe, ciemne pieczywo :D
ale ale... dalej mam smaka na pomidory :D odkad je jem, nie doskwieraja mi zadne skurcze lydek :D hurraaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ewelinko - ja już jeździłam sobie naszym autkiem :):):) oczywiście z tatkiem w jego pracy ..... i nie ukrywam ale byłoby mi łatwiej jakbym je miała :):):) .....
Michalinko - wyglądasz super :):):)
Sorbuś - czesc kochanie :):):) chyba tak zrobie :)

Ostatnia edycja:
Ewelinko - ja już jeździłam sobie naszym autkiem :):):) oczywiście z tatkiem w jego pracy ..... i nie ukrywam ale byłoby mi łatwiej jakbym je miała :):):) .....
Michalinko - wyglądasz super :):):)
Sorbuś - czesc kochanie :):):) chyba tak zrobie :)

Są przychylni egzaminatorzy, bo wiedzą, że kobietom w ciąży sie nie odmawia - bo zjedzą ich myszy ha ha ha ha I kobiet w ciąży się nie denerwuje, więc.... ;-) A poważnie, jak się czujesz na siłach to śmiało, nic nie stoi na przeszkodzie, a brzuchem czy bez...cóż....jak będziesz sobie radzić to na pewno zdasz ;-)

Witam moje Babeczki:-):-)

Ewelinko, Nagapalma, Jaewa, Nika, Maggy, Mary-beth, Sol, Agnieszka.kk, Mama, Monia, Bibinka, Szczęśliwa Marcepanek, Monisia, Kalamandyna, Hope, Maran-atha, Sorbuś, Mary105 bardzo, bardzo dziękuję za życzonka :* buziak dla każdej z osobna:rofl2:

Mamcia- zdjęcia cuuuudowne, śliczna z Ciebie kobietka, a dzieciaczki po prostu Słodziaki:tak:

Kinga
- cieszę się, że zaglądasz :*

Witam porannie miłe Panie :-)

Gala ty mi tu nie wylatuj z 30 na karku, że trzecie itd. ja mam 32 i dopiero o drugie walczę, co nas tu postarzasz! Przecież my mentalnie młode dooooopki jesteśmy! ;-) Witam na forum tak przy okazji ;-)

Monia no kurcze przeglądałam to twoje zdjęcie na wszystkie strony i mam kilka niebieskich pikseli obok czerwonego paka, być może to jednak TO. Czyli tak czy siak w środę powtórka, razem testujemy :-):-) Ale jest duża szansa! Obiecałaś mnie nie porzucać!

Co ja jeszcze chciałam... wypadło mi z głowy :zawstydzona/y: Nad morzem się wypogodziło, słoneczko jest ale dość chłodnawo :-)

Ewcia witaj i opowiadaj! Fotki jakieś masz piękne??

Ostatnia edycja:
Maggy no ja jakos czuję że z tą dziewczynką to może być ciężko..........
na usg w 2 ciąży ginek pytał mnie czy chce poznać płeć
oczywiście, że chciałam ;)
zapytał "a co pani ma w domu?"
mówię mu "synka"
a on mi na to "no tak, jak ktoś ma formę na cegłę to pustaka z tego nie będzie..."

i tym sposobem mam 2 małych facetów w domu.....

w ogóle same chłopy dokoła.......... nawet pies to facet :-)

Mama05 ja jestem ze Śląska.............
daaaaaaaaleko od Ciebie........ no szkoda :-(

Gala ty mi tu nie wylatuj z 30 na karku, że trzecie itd. ja mam 32 i dopiero o drugie walczę, co nas tu postarzasz! Przecież my mentalnie młode dooooopki jesteśmy! ;-)

racja!!!!!!!!! :)

Ostatnia edycja:
reklama
ewcia jak się czujesz w nowej roli ?:-D
hope ,zanka witajcie
Mam teraz tyle złości ,że kurde grrrr przyjechał kurier przywiózł taką wieeeeelką maszynę do malowania. I cholera ,że nie wniesie mi tej paczki bo boi się psa. Małego szczurka szwagra...no tak mi ciśnienie podniósł. I sama walczyłam z tym kartonem grrrrr:wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry