Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ona pierwsza sie dowiedziała bo byłam w takim szoku ze potrzebowałam opinii eksperta 
wybieram się jak sójka za morze...
moje dziecko stare i duże masuje mnie przy koleżankach po brzuchu, na podwórku, co one tam knują pleciuchy. A ja się ciotek obawiam
Zapomniałam jaką plotkarę mam w domu pod jednym dachem 

mama- no widzisz.. to ja myslalam, ze dzisiajnie doczytalam
no.. kartki wyslalam tym co chcialypowinny dojsc do tygodnia czasu max
sorry, za moje pismo ale ja zawsze tak pisze jak kura pazurem
![]()
w srode mamy jechac z moim na Gozo, do Sanktuarium Ta'Pinu... duzo ludzi wyzdrowialo, wyszlo bez szwanku z wypadkow, operacji, ma dzieci po latach proby itd itd..
porobie zdjecia, to same zobaczycie, bo ludzie pozniej przysylaja podziekowania w formie listu, zdjec, ubranek dziecito jest takie piekne, ze jak tam bylam za pierwszym razem to chodzilam i plakalam... niesamowite przezycie...
moze uda mi sie dostac jakies kartki.. ostatnio byly kalendarze z cudownym obrazem ... zobaczymy co zdobede tym razem, to Wam wysle. zebyscie nigdy nie tracily nadziei... bo wiara czyni cuda![]()
Ewelikna bidulko tulam mocniutko... Czasem trzeba sobie powspominać i popłakać...
A imionka wybrałaś śliczne
Jakoś ostatnio wcale nie mam weny do pisania i tylko was czytam...
A teraz jeszcze nerwa mam na teściówkę.... ale to nie chce mi się nawet pisać, zresztą na ogólnym to też neidobrze - jeszcze przczyta( Ale ogólnie jakaś taka jestem nie do zycia ostatnio
(((