reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mam dosyć tych papierów.............:dry:

Mama, ja o swojej 2 ciąży P powiedziałam w Sylwestra na imprezie....szeptem do uszka przy składaniu życzeń....a w marcu było już po wszystkim...

Ostatnia edycja:
reklama
Mama, hope - trzymam mocno kciuki żeby to juz niedługo ten dylemat jak im to powiecie był przed Wami :tak:

Ja jak zrobiłam test to najpierw zadzwoniłam do mamy - nie mojej tylko naszej Krzysi :-D ona pierwsza sie dowiedziała bo byłam w takim szoku ze potrzebowałam opinii eksperta :tak:

Ewela :-(

Ostatnia edycja:
Jeszcze nie wyszłam... :zawstydzona/y: wybieram się jak sójka za morze... :zawstydzona/y: moje dziecko stare i duże masuje mnie przy koleżankach po brzuchu, na podwórku, co one tam knują pleciuchy. A ja się ciotek obawiam :sorry2: Zapomniałam jaką plotkarę mam w domu pod jednym dachem :-D

Mama a ty już z zoo do domu wróciłaś? Zwierzaki padły od upału ? :-D

mama- no widzisz.. to ja myslalam, ze dzisiaj :D nie doczytalam :D

no.. kartki wyslalam tym co chcialy :D powinny dojsc do tygodnia czasu max :) sorry, za moje pismo ale ja zawsze tak pisze jak kura pazurem :)

w srode mamy jechac z moim na Gozo, do Sanktuarium Ta'Pinu... duzo ludzi wyzdrowialo, wyszlo bez szwanku z wypadkow, operacji, ma dzieci po latach proby itd itd..
porobie zdjecia, to same zobaczycie, bo ludzie pozniej przysylaja podziekowania w formie listu, zdjec, ubranek dzieci :) to jest takie piekne, ze jak tam bylam za pierwszym razem to chodzilam i plakalam... niesamowite przezycie...
moze uda mi sie dostac jakies kartki.. ostatnio byly kalendarze z cudownym obrazem ... zobaczymy co zdobede tym razem, to Wam wysle. zebyscie nigdy nie tracily nadziei... bo wiara czyni cuda :)

mama- no widzisz.. to ja myslalam, ze dzisiaj :D nie doczytalam :D

no.. kartki wyslalam tym co chcialy :D powinny dojsc do tygodnia czasu max :) sorry, za moje pismo ale ja zawsze tak pisze jak kura pazurem :)

w srode mamy jechac z moim na Gozo, do Sanktuarium Ta'Pinu... duzo ludzi wyzdrowialo, wyszlo bez szwanku z wypadkow, operacji, ma dzieci po latach proby itd itd..
porobie zdjecia, to same zobaczycie, bo ludzie pozniej przysylaja podziekowania w formie listu, zdjec, ubranek dzieci :) to jest takie piekne, ze jak tam bylam za pierwszym razem to chodzilam i plakalam... niesamowite przezycie...
moze uda mi sie dostac jakies kartki.. ostatnio byly kalendarze z cudownym obrazem ... zobaczymy co zdobede tym razem, to Wam wysle. zebyscie nigdy nie tracily nadziei... bo wiara czyni cuda :)

Podobne Sanktuarium jest w Świętej Lipce....miejsce niebywale wzruszające i niosące nadzieję....często tam jeździmy...

Hej Dziewczynki :-)

Bylam dzis u takiej jednej pani ginekolog. Powiedziala mi ze jak w ciagu 10 dni nie przyjdzie okres to mam do niej przyjsc bo widzi malutki pecherzyk wielkosci 5,6mm .
nie wiem o co chodzi bo jak robilam tydzien temu bete to wynik byl negatywny1,2
rozumiecie cos z tego? bo ja nie i sie martwie.
aha, powiedzcie mi jak edytowac posty tak aby nikt juz na mnie nie krzyczal?

Ewelikna bidulko tulam mocniutko... Czasem trzeba sobie powspominać i popłakać...
A imionka wybrałaś śliczne:)

Jakoś ostatnio wcale nie mam weny do pisania i tylko was czytam...
A teraz jeszcze nerwa mam na teściówkę.... ale to nie chce mi się nawet pisać, zresztą na ogólnym to też neidobrze - jeszcze przczyta:(( Ale ogólnie jakaś taka jestem nie do zycia ostatnio:((((

reklama
Ewelikna bidulko tulam mocniutko... Czasem trzeba sobie powspominać i popłakać...
A imionka wybrałaś śliczne:)

Jakoś ostatnio wcale nie mam weny do pisania i tylko was czytam...
A teraz jeszcze nerwa mam na teściówkę.... ale to nie chce mi się nawet pisać, zresztą na ogólnym to też neidobrze - jeszcze przczyta:(( Ale ogólnie jakaś taka jestem nie do zycia ostatnio:((((

Ech te teściowe...
Moja odkąd dałam jej OPR, nie przychodzi do Nas wcale - i dobrze, bo gotowa byłam wydrapać jej te wścibskie ślepia....wrrr....

Kochana, nie smutaj się....wszystko jest przejściowe....problemy odejdą w zapomnienia, pozostanie wiara i nadzieja oraz uśmiech ;-) Główka do góry Kochana!

Kasienka862,
może było za wcześnie (???) Najważniejsze, że ginka widziała pęcherzyk!!! Pod swoim postem masz opcję "edytuj"

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry