Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mama taki parasol też jest super.
My może nie tyle co działamy, jak zdajemy sobie sprawę że może się przytrafić (nie uważamy). ewcia , szczęśliwa witajcie! ewcia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!spóźnione,ale szczere!
Ewciu zawsze o tym marzyłam ale ze względu na pewną osobę nie zrobiłam, teraz wiem ze mogę i potrafie boże ile ja przegapiłam przez niego w życiu.... Czesc Margolcia :*:*
Szczęśliwa- jak ja zdałam, to Ty tym bardziej a ten mały plastik zawsze się przyda )
Jej ja teraz patrzę, a to już 17 tydzień ale ten suwaczek Ci mknie jeszcze troszkę i przytulisz Maleństwo :*
Ewciu - nooo ba ślicznie wyglądałaś na ślubie kochana nioo suwaczek mknie do przodu szybciej niż sobie to wyobrażałam oj jak już bym chciała zeby to zleciało
EWCIA- witaj wieczorkiem kochana;-)
MARGOLCIA- rozumiem w takim razie zycze,zeby sie szybko przytrafilo skoro nieuwazacie;-):-):-)
SZCZESLIWA- ROB PRAWKO- na pewno sie przyda
kochane dzieci śpią wiec ide pod prysznic i musze zlapac męża bo juz ledwo zipie,ale nie ma lekko;-)
jutro ginek wiec trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby w lewym jajniku pekl pecherzyk bo na ten z praweg raczej sie niezalapalismy
Krzysiu- masz jak w banku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I zmolestuj tak męża, aby wypuścił jednego zwinnego żołnierzyka, bo reszta, to tylko szlaki przeciera