reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama taki parasol też jest super.
My może nie tyle co działamy, jak zdajemy sobie sprawę że może się przytrafić (nie uważamy).
ewcia , szczęśliwa witajcie!
ewcia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!spóźnione,ale szczere!

Ewciu zawsze o tym marzyłam ale ze względu na pewną osobę nie zrobiłam, teraz wiem ze mogę i potrafie :):):) boże ile ja przegapiłam przez niego w życiu....
Czesc Margolcia :*:*

Margolciu- dziękuję bardzo :*

Szczęśliwa- jak ja zdałam, to Ty tym bardziej ;) a ten mały plastik zawsze się przyda :))
Jej ja teraz patrzę, a to już 17 tydzień:szok: ale ten suwaczek Ci mknie:rofl2: jeszcze troszkę i przytulisz Maleństwo :*

Ewciu - nooo ba :):):) ślicznie wyglądałaś na ślubie kochana :):) nioo suwaczek mknie do przodu szybciej niż sobie to wyobrażałam :) oj jak już bym chciała zeby to zleciało :)

Ostatnia edycja:
EWCIA- witaj wieczorkiem kochana;-):tak:
MARGOLCIA- rozumiem w takim razie zycze,zeby sie szybko przytrafilo skoro nieuwazacie;-):-):-)
SZCZESLIWA- ROB PRAWKO- na pewno sie przyda:tak:

kochane dzieci śpią wiec ide pod prysznic i musze zlapac męża bo juz ledwo zipie,ale nie ma lekko;-)
jutro ginek wiec trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby w lewym jajniku pekl pecherzyk bo na ten z praweg raczej sie niezalapalismy:sorry2:

Krzysiu- masz jak w banku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I zmolestuj tak męża, aby wypuścił jednego zwinnego żołnierzyka, bo reszta, to tylko szlaki przeciera:-D:-D:rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry