P
pysia888
Gość
mama wiem o co chodzi ale niestety nie ma żadnej wiadomości :-(
ja Tobie wysłałam... może dojdzie....
ja Tobie wysłałam... może dojdzie....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aha chyba że tak no to nie wiem. co jest... A Emi daje się wyspać. Czasami się obudzi ale dostanie cyca i śpi dalej ale to rzadko. W sumie to zawsze ładnie spała, kolek nie miała a ząbkować jeszcze nie zaczęła więc póki co to było super. Dobranoc:-)agus_kula, wiem wiem jak z tym zaproszeniem ale go nie ma i już :-(
Dobranoc Kochana. Wyśpij sięCóreczka daje się wysypiać chociaż? ;-)

tak,ja tez nie mialam i nie mam wiekszych problemow z maluchami a najbardziej sie ciesze,ze moje kolek nie mialy bo jakies mrozace krew w zylach opowiesci slyszalam o kolkach
mam nadzieja,ze trzeci maluch tez nie bedzie mial i wszyscy pospimy
no wlasnie pozno juz jak na mnie,jutro przed 7 pobudka-trzeba wyszykowac i zawiesc Zuze do przedszkola,takze ja rowniez mowie DOBRANOC
do jutra.
bo dziś miałam wyjątkowo pobudkę wcześniej niż zwykle 

josephine - na razie ostatnie plamienia po @ mam więc jeszcze w tym cyklu nic nie byłolovely : zagladaj do nas czesciej!!!!!! i donos na biezaco jak tam staranka![]()
postaram sięLOVELY-pewnie,ze tesknimy,wiec zalatwiaj szybko swoje sprawy i wracaj do nas,dobrze,ze staran nie przerwalas![]()

wstaje wczesniej bo wiadomo musi sie uszykowac do pracy ,dojsc kawalek do przystanku(jakies 10minut idzie)no i wstal jak zwykle po 6 ja oczywiscie juz nie spalam bo jak On sie czesem gramoli to szkoda gadac
poszedl na dol,pokrecil sie i poszedl pod prysznic-niby nic powiecie...tyle,ze w jadalni na stole zostawil komorke a jak sie kapal to wiadomo,ze nie slyszal a to g....oooooo naparza-nie wylaczyl budzika
i tak zanim zlecialam na dol i walnelam tel.o podloge(zartuje,choc niewiele mi brakowalo!!!!)to juz dzieci sie pobudzily i o 6.20 przywitalismy dzien!!!!!!!!!!!!!!

ja nie wiem-dzis bedzie mi sie ciagnelo jak flaki z olejem-tyyyyyle juz zrobilam a jeszcze 8 nie ma:-(pogoda bo bani to malo powiedziane-cholerna zima znow wrocilo-nawalilo sniegu,auto zasypane i jak zawozilam Zuze to drogi znow biale a drodowcy spia
moze juz jest ktos na forum kto ma ochote na wczesna kawe???mam nadzieja,ze Wasz dzien zaczal sie lepiej...Mama dziękuję że o nas myśliszBuziak
Po naszych igraszkach w łóżku które mają miejsce raz na jakiś czas nie wykluczam ciąży,nawet ostatnio się zapomnieliśmy i serduszkowaliśmy bez zabezpieczenia ale biorę też pod uwagę to że może cykl mi się wydłużył także nie chcę testować,nie teraz,poczekam na ewentualną @
Nie mam żadnych objaw poza spóźnioną @,czasami wydaje mi się że więcej jem ale to pewnie przez zmianę trybu pracy.
I nigdy tego wątku nie opuszczę kochane,nigdy,chociażby nie wiem co...
To jest nasz wątek i tu zostaję;-):-)
mama05, to od czerwca rozpoczynacie staranka? A bo ja się gubię i niekiedy już naprawdę nie wiem która laska kiedy zaczyna
Wiem, wiem ze się doczekam ale to takie trudne jak tak bardzo się chceWiesz... może i mi też tak bije na czache od tego siedzenia w domu ciągłego ale wymyśliłam coś dla rozrywki
a mianowicie wyprowadzam się na kilka dni z domu, by móc pomieszkać z MOIM :-) od czwartku do niedzieli ;-)
I dziś odebrałam prawko jak już się chwaliłam wcześniej i pojutrze siadam za kółkowiem, że się powtarzam ale nawet nie wiecie jakie to szczęście, że mam to prawko.
![]()
kochana my o Tobie nie zapomnimy nie bój żaby a będziemy bardzo szczęśliwe jak znajdziesz chwilke żeby nas os odwiedzićjosephine - na razie ostatnie plamienia po @ mam więc jeszcze w tym cyklu nic nie było
postaram sięchyba wybraliśmy zespół, jeszcze musimy sie dogadać, czy na 100% ten ale chyba tak
Najbardziej mnie martwi, że szkoła niedługo i nie zawsze będę miała czas na forum niestety
A jeszcze tyle piszecie, że nie nadążam nadrabiać i nic nie wiem co u Was ;(

o maaaaaaaaaatko-zima WON!!!!!! a do tego jetem przed @ i juz mnie nerwy roznosza-mam dostac 27-wiec najgorszy czas przede mna i moja rodzinka,a ten moj mi dzis taka nerwowa pobudke zafundowal
no,ale w tych nerwach to mi chociaz sprzatanie idzie bo tak szorowalam w lazience wc,ze prawie szczotke zlamalam.a dzis wieczorem przyjezdza do nas brat z dziewczyna i beda do soboty.mam nadzieje,ze dam rade opanowac swoje nerwy i im tez sie nie dostanie
Domino juz poustawial wszystkie auta u gory w rzadku i czeka na wujka,zeby sie bawic
ciesze sie bo dz Szczecinka kawalek mamy (200km)i dzieci tesknia a teraz beda mialy ubaw-moj brat (ma 21lat)uwielbia moje dzieciaki