pyzunia2502
Zaciekawiona BB
czesc kochane ja wczoraj sie pomyliłam z badania Beta HCG wyszlo mi ze mam stężenie 496.10 ale jak byłam na USG to jeszcze nie było nic widać i sie martwie pozdrawiam was cieplutko drogie panie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

EWCIA-WITAM CIE,TROCHE CIE U NAS NIE BYLOWitam i melduję, że żyję
Mama to gdzie Ty kochana mieszkasz, że u Was znów zaczęło sypać
U nas pomalutku wiosna się robi
Pozdrawiam wszystkie
ja mieszkam 10-15 km pod Poznaniem i od nocy wciaz pada snieg i do teraz sypie,no szalu mozna dostac.mam tak zapadane auto,ze koloru nie widac a rono byl odsniezany jak zawozilam o 7.00 Zuze do przedszkola
co u Ciebie???EWCIA-WITAM CIE,TROCHE CIE U NAS NIE BYLOja mieszkam 10-15 km pod Poznaniem i od nocy wciaz pada snieg i do teraz sypie,no szalu mozna dostac.mam tak zapadane auto,ze koloru nie widac a rono byl odsniezany jak zawozilam o 7.00 Zuze do przedszkola
co u Ciebie???

jesli chodzi o dzidzie to mnie tylko sklepik powstrzymuje musze go jeszcze rozbujac ale najpuxniej za 9 m-cy ruszam do boju i w sumie mi obojętnie kiedy się dzidzia urodzi nie chciała bym tylko w gródniu ani styczniu rodzić - bo wiem że to głupie ale mam wtedy renament - no co no mówiłam że nie jestem normalna:-)

pyzunia-tak czy tak-wynik wskazuje na 4-5 tydz.ciazy i napewno jek pojdziesz do ginek za tydzien lub poltora to zobaczysz to czego tak pragnieszczesc kochane ja wczoraj sie pomyliłam z badania Beta HCG wyszlo mi ze mam stężenie 496.10 ale jak byłam na USG to jeszcze nie było nic widać i sie martwie pozdrawiam was cieplutko drogie panie![]()
wynik betki jest najpewniejszy wiec jestes na 100% w ciazy,ale musisz troszke poczekac,zeby byla widoczna na usg-to jeszcze bardzo malutka fasolinka,ale napewno jest i z calego serca WAM GRATULUJE- tez wyczekalam swoje i wiem jak sie cieszysz. i nie martw sie,wszystko jest dobrze-tylko trzeba czasu.sciskam Cie.poglaszcz sie po brzuszku i przeslij nam ciazowe fluidki bo my tu niedlugo zaczynamy!!!!AGNIESZKA-spokojnej nocy i do napisaniaAGUS KULA-u Ciebie tez nipewnosc
???no to mamy juz trzy kobietki- Ty,Aga i MAMA99-no ciekawe ktora bedzie mamusia po raz 2 w 2010;-)
PYSIA888-a Ty jeszcze troche i tez rozpoczniesz a potem bedziesz pisala czy sa jakies sposoby na mdlosci
:-);-)doczekasz sie kochana choc wiem jak ciezko jest wytrzymac jak juz sie chce
ja tez juz nogami przebieram,zeby byl juz czerwiec.
EWCIA-WITAM CIE,TROCHE CIE U NAS NIE BYLOja mieszkam 10-15 km pod Poznaniem i od nocy wciaz pada snieg i do teraz sypie,no szalu mozna dostac.mam tak zapadane auto,ze koloru nie widac a rono byl odsniezany jak zawozilam o 7.00 Zuze do przedszkola
co u Ciebie???

moj maz jak juz nie moze spac rano to mnie budzi jak ja jeszcze bym sobie z checią pospała jak ja tego nie lubie szok juz sie na niego wydarłam raz bo skoro on nie moze spac to nie znaczy ze musi mnie budzić i tak jest prawie codziennie![]()
masakra czasem z tymi chlopami;-) MAMA99- trzymam kciuki w takim razie i jestem dobrej mysli.to nie dzwigaj teraz zeby tam sie wszystko dobrze zawiazalo i za 2 tyg.mozesz robic tescik
ale jesli bedzie pozytywny to nie zostawisz nas????
bo raczej bedziesz miala termin na koniec 2010...zostaniesz z nami??EWCIA-ale juz problemy rozwiananeWow no to nie źle
A u mnie nic ciekawego, wszystko po staremu. Miałam trochę problemów i dlatego nie zaglądałam na forum...

PYZUNIA-z tymi facetami to czasem szkoda gadac a teraz jak jestes w ciazy to zobaczysz bedziesz mogla spac i spacmoj maz jak juz nie moze spac rano to mnie budzi jak ja jeszcze bym sobie z checią pospała jak ja tego nie lubie szok juz sie na niego wydarłam raz bo skoro on nie moze spac to nie znaczy ze musi mnie budzić i tak jest prawie codziennie![]()