reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u nas to tez ja pierwsza wstaje czasem prbuje mojego zrzucić z łuszka żeby to on poszedł to sklepu - ale nic z tego trzyma się skubaniec jak nie wiem

posłuchajcie tego mało na zawał dziś nie padłam:
zawsze z jednej hurtowni biore towar na ok 4000 co 2 tygodnie - takie pierdułki w większości no i dziś własnie mają mi towar przywieść no i rano dzwoni babeczka z hurtowni że szefowa kazała mi spakować nowości bo ja do nich nie przyjeżdżam i ich nie widziałam a dobrze sie sprzedają no ta ja mówie że nie ma problemu (myślałam że to worek jakiś drobiazgów) i ona mówi ale pani sobie przejży i jak sie nie spodoba to kierowca za 2 tygodnie odbierze i oni zrobią korekte do faktury to mówie że nie ma problemu i mówie a tak z ciekawości to ile tam wyszło ??a babk no 10 268,56 a ja :szok::szok::szok: stan przedzawałowy i pytam to co ja zamówiłam?? no troche tego było ale że asz tyle i już myśle czym ja zapłace a ona nie pani to na niecałe 4000 nabrała a te pozostałe 6000 to te nowości - ładne mi troche co no ale moge oddać a jak coś to będe walczyć o dłuższy termin :)

reklama
oj kobietki ja tylko z obiawów mam narazie to ze ciągle bym spała a tak to nic ostatni moja siostra smiała sie z moim męzem ze mnie ze spie 22 godz na dobe ale ja jak sie nie przespie w dzien to chodze jak zaćmiona wiec musze pospać czy to cos dziwnego :-)
PYZUNIA-nie to nic dziwnego-to ciaza:-Dtez moglam pac caly dzien a i tak w nocy nie mialam problemu ze spaniem,takze spij ile potrzebujesz i niczym sie nie martw.a kiedy teraz masz wizyte u ginek???;-)MARYLA-no ladne mi troche:-Dale skoro mozesz oddac to niczym nie ryzykujesz a mozna liczyc,ze cos sie sprzeda:tak:a Kamil kiedy ma teraz dentyste-moj byl teraz w poniedz. a teraz ma ze mna 3 marca-najpierw ja a potem On-rozochocil sie-mamy super stomalologa-babka z powolania.

mama05moj ginekolog kazał mi jeszcze raz zrobić badanie Beta HCG i mam do niego zadzwonić i podać wynik ale dla czego mam jesze raz robic sobie te badanie to nie wiem a na ostatniej wizycie czyli 19 lutego nic nie było widać to kiedy mam sie z nim umówić na kolejną wizyte

ale dla czego mam jesze raz robic sobie te badanie to nie wiem a na ostatniej wizycie czyli 19 lutego nic nie było widać to kiedy mam sie z nim umówić na kolejną wizyte

Bo jego poziom wzrośnie, jak będziesz w ciąży

Też robiłam te badania, bo byłam taka "prędka". Dwa dni po teście już, bo chciałam mieć pewność

ja dziś ide do dentysty i dopiero dziś umówie Kamila na drugi termin :( i jeszcze nie wiem kiedy dentystka będzie miała wolny termin :(

mama05moj ginekolog kazał mi jeszcze raz zrobić badanie Beta HCG i mam do niego zadzwonić i podać wynik ale dla czego mam jesze raz robic sobie te badanie to nie wiem a na ostatniej wizycie czyli 19 lutego nic nie było widać to kiedy mam sie z nim umówić na kolejną wizyte
PYZUNIA-tak jak napisala POLA-z kazdym dniem ciazy poziom hormonu wzrasa i to potwierdza,ze jaetes w ciazy,a na wizyte poszlabym 3,4 marca-od ostatniej wizyty to bedzie 2 tyg.wiec raczej powinno byc widac,zreszta jak podasz ginek.poziom hormonu to sam Ci zaproponuje kiedy masz przyjsc:tak:

wiecie co wczoraj oglądałam na discovery program o babeczkach co nie wiedziały że są w ciazy jedna miała stwardnienie rozsiane brała antykonty i silne leki i urodziła najpierw jedno dziecko - wdało do muszli kolzetowej - masakra co a po chwili zlapały ją skurcze znowu a że miała jedno dziecko to myślała że to łożysko a to druga identyczna córcia była - jej matka była pielęgniarką i nikt nic nie zauważył a do tego kilka godzin po porodzie odzyskała czucie w rękach i brzuchu - swardnienie rozsiane minelo - masakra co :szok:

nie do końca, ale mam nadzieję, że się rozwiążą
a co się dziej coś poważnego?? no chyba że niechesz o tym mówić to rozumiemy i trzymamy kciuki żeby wszystko sie tak ułożyło jak sobie tego życzysz :);-) będzie dobrze zobaczysz;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie do końca, ale mam nadzieję, że się rozwiążą
EWCIA-to trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie i zeby humorek powrocil.a jak Wasze starania???:happy:
wiecie co wczoraj oglądałam na discovery program o babeczkach co nie wiedziały że są w ciazy jedna miała stwardnienie rozsiane brała antykonty i silne leki i urodziła najpierw jedno dziecko - wdało do muszli kolzetowej - masakra co a po chwili zlapały ją skurcze znowu a że miała jedno dziecko to myślała że to łożysko a to druga identyczna córcia była - jej matka była pielęgniarką i nikt nic nie zauważył a do tego kilka godzin po porodzie odzyskała czucie w rękach i brzuchu - swardnienie rozsiane minelo - masakra co :szok:
MARYLA-no raczej masakra i co kobieta nie czula ruchow dzieci????dziwne to,a dzieci czesto maja w brzuch czkawka i co tego tez nie czula???chyba ,ze skoro nie miala czucia w brzuchu to moze przez to.ale swoja droga masakra:tak::szok:

reklama
tam się właśnie lekarz wypowiadał że nie czuła przez ten paraliż brzucha i dziewczynki były tak ułozone że plackami do brzucha i brzuch wydawał się twardy że jeszcze jakąś inną chorobe podejrzewali -ale nie pamiętam nazwy, a dolegliwości miała ale identyczne są przy stwardnieniu rozsianym i miała przez całe 9 m-cy okres no i przytyła 4 kg ale myslała że to przez leki i ze w łużku leżała przez tą chorobe bo sie źle czuła, ale to musi byc szko i ona sama urodziała a inna babka nic nie przytyła myslała że ją wyrostek boli pojechala do szpitala okazało się że jest w ciaży zaraz potem ją zbadali a ona rozwarcie 5 cm i po 8 minutach urodziła ale mówiła że w pierwszej ciąży jakikolwiek objaw miała w 4 m-cu a tu przez całą ciąże ani jednego to musi być szok nie wyobrażam sobie tego no i w dodatku stracić te 9 m-cy czekania planowania i zakupów;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry