agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Kochane Ja ciekam do obowiązków domowych
Życzę wam miłego dnia!!!
Życzę wam miłego dnia!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurka w 18 d.c. ?? troche szybko i dobrze że w pon robisz te badania może to faktycznie ta prolaktyna tak szaleje u ciebie ale ogólnie masakra bidulko tulam Cie bardzo mocno imaggy,agnieszka- witajcie kobietki..
monia- teraz bylam w WC i normalna bordowa krew jak w @ i juz wkladka to za malo-wlozylam tampona.
nie mam sily-moj organizm robi mnie w konia!!!nie wiem co jest grane,nigdy nie mialam @ w 18 d.c-czyli teraz mam wykupic ten nowy zestaw lekow ????czy moze juz czas umierac???

Marylka - haahaha kochana daj mi adres na PW to dostaniesz i dwieMaggy a czy ja tesz moge prosić o karteczke ????w sumie to może być pusta koperta z ładnym znaczkiem![]()
MARYLKA- tule......kochana-bierz ten Castagnus i moze po 3 cylkach beda juz II kreskimama @ na pewno przyjdzie bo ja zawsze przed @ robie sie większa tak ok2 kg i widze że brzucho jusz miększy i coś mi sie zdaje że czuje że niedługo przyjdzie no nic nie potrzebnie testowałam

dam znac po 11 co powiedzial ginek
nie wiem nawet który bo w sumie cała prawa prawy policzek mnie boli
może to jakieś sródcykliczne