reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć mamuśki,
zawitałabym wcześniej do was, ale nadrabiałam to co napisałyście (ja nie ominę ani jednej strony:-D:-D:-D) dzień do dupy się zaczął. Czekam na wieści od mamy, bo ciężko zachorował jej kot i szanse marne na wyleczenie. Ma dopiero 1,5 roku i siostra ryczy, mama też. Bo wiecie, że ja zwichnięta jestem na punkcie kotów (zresztą jak cała moja rodzina). Liczę na cud...

mama, oczywiście, że wiemy, że pytasz o każdą z nas i pierwsza się stawiasz na forum z kubkiem kawki i wysprzątanym i pachnącym obiadkiem domkiem:-)

pyzunia, ciąża jak najbardziej. Powtórz betę, wynik powinien być większy, co bedzie oznaczać, że z ciążą wszystko oki. A na usg nie zawsze od razu wszystko widać. To normalne.
mama99, agnieszka testujcie dziewczyny, bo niecierpliwie czekamy.

josephine, no masakra z tymi fachowcami. Mój mąż był wczoraj na szkoleniu z zakresu elektryki i takich opowieści mi nagadał, że starch nawet czajnik włączyć.:szok:
lovely, ale zaglądaj do nas:-)

kakik, ty się nie tłumacz tylko pisz z nami regularnie.
marylka, wystawiaj towar i nowości i niech klienci wykupują wszystko.

reklama
MARYLA-no wlasnie o tym samym pomyslalam,ze szkoda tych m-cy oczekiwania i zakupowych szalenstw.no ale dobrze,ze maluchy zdrowe:tak: ZAPMARTA-hejka,u mnie jeszcze obiadkiem nie pachnie,dzis beda piersi z kurczaka a calosci w sosie smietan.-koperkowym,ziemniaki z piekarnika i buraczki a poniewaz piersi sie szybko robia to czekam do 12.30 z robota,ale reszte mam juz ogarniete. a jak nasz Karolek-dobrze juz wszystko??:tak::-Dzycze,zeby z kotkiem wszysko bylo dobrze...milo nam,ze nadrabiasz kazda nasza strone i wiesz o czy skrobiemy:tak: JOSEPHINE,AGUS KULA,ASIUASIU,AGNIESZKA,KPI23,LOVELY,KAKIK i wszystkie pozostale mamusie i przyszle mamusie myslimy o Was i pamietamy,ale czy Wy o nas pamietacie...ZAGLADAJCIE I PISZCIE:tak::tak:

Witam z kawka. calkiem niedawno wstalam. Gdyby nie brat ktory mnie budzil do bawienia dzieci to bym spala do 12ej chyba hehehe.
maryla, masz racje... bedzie sie dzialo i dziekuje za gratulacje... jutro chyba ide z Moim na saune,a pozniej wsiadam autko i pojedziemy w sina dal hehe. Co prawda bede bez kompa przez pare dni ale dam rade, mam neta w telefonie jeszcze
mama, to ciekawa pobudke mialas. najgorsze jak przez kogos i to w taki sposob spac nie mozna br. A to dzis brat przyjezdza? fajnie masz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zapmarta mam nadzieje że kot jednak wyzdrowieje w każdym bądź razie trzymam mocno kciuki i nie płakuniać mi tu :) ja dziś porobie chyba zdjęcia spacerówek i wtawie na bloga ale wstawie pewno jutro bo narazie mam dwie na sklepie a dwie mają dojechać :)

Maryla nie chcę o tym pisać...

Mama my staranka zaczynamy dopiero od nocy poślubnej:-D:-D
oby była wtedy owulka, jeżeli by była tak jak teraz, to w sam raz:-D:-D:-D:-D:-D

pysia888-no niestety wlasnie zadzwonilam do mamy i rodzice koncza budowe domu i brat ma tam w czyms pomoc i nie przyjedzie:no::crazy:a ja tyyyle nakupowalam wszystkiego,dzieci czekaja, Tom wzial 2 dni urlopu ktorego juz nie da sie cofnac:angry:ach szkoda gadac:wściekła/y:do tego ta pogoda,do tego moje nerwy bo jestem przed @ i do tego ta pobudka i.....szlag mnie wlasnie trafil!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:-taka mam mine

POLA-mojemu tez dzi wieszak spadl...:tak:masakra czasem z tymi chlopami;-) MAMA99- trzymam kciuki w takim razie i jestem dobrej mysli.to nie dzwigaj teraz zeby tam sie wszystko dobrze zawiazalo i za 2 tyg.mozesz robic tescik:tak:ale jesli bedzie pozytywny to nie zostawisz nas????:sorry:bo raczej bedziesz miala termin na koniec 2010...zostaniesz z nami??.

nie doczekam się tego terminu , i na pewno zostanę bo w wolnej chwili miło zrobić coś dla siebie .
:-)

Maryla nie chcę o tym pisać...

Mama my staranka zaczynamy dopiero od nocy poślubnej:-D:-D
oby była wtedy owulka, jeżeli by była tak jak teraz, to w sam raz:-D:-D:-D:-D:-D
EWCIA- to zycze eleganckiej i konkretnej owulki i zlotego strzalu:tak::laugh2::laugh2::laugh2:MAMA99- czyli ,ze zrobisz test wczesniej???????

Ostatnia edycja:
Ewcia, my tez po slubie zaczynamy staranka ale nie od nocy poslubnej.pewnie bedziemy dead i nie bedzie nocy hehe
mama, aj aj to szkoda bo skoro dzieci sie juz nastawily a tu takie cos aj aj
a ja czekam do jutra i nie moge sie doczekac

reklama
oj mama biedactwo nasze, lepiej żeby Ci dziś już na odcisk nie nadepnoł bo będzie miał ze mną do czynienia bo jak można naszą mame denerwować no jak:crazy: to powinno być karalne :crazy::crazy: ale weź jakiegoś pomarancza albo cytryne powyciskaj powyciskaj może choć ciut Ci przejdzie, zjedz sobie coś dobrego albo zrób pyszną kawusie i trzy głębokie wdechy, mam nadzieje ze te nerwy Ci szybko przejdą ale rozumiem Cie w 1000%

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry