zapmarta
Karolkowa mama
Cześć mamuśki,
zawitałabym wcześniej do was, ale nadrabiałam to co napisałyście (ja nie ominę ani jednej strony

) dzień do dupy się zaczął. Czekam na wieści od mamy, bo ciężko zachorował jej kot i szanse marne na wyleczenie. Ma dopiero 1,5 roku i siostra ryczy, mama też. Bo wiecie, że ja zwichnięta jestem na punkcie kotów (zresztą jak cała moja rodzina). Liczę na cud...
mama, oczywiście, że wiemy, że pytasz o każdą z nas i pierwsza się stawiasz na forum z kubkiem kawki i wysprzątanym i pachnącym obiadkiem domkiem:-)
pyzunia, ciąża jak najbardziej. Powtórz betę, wynik powinien być większy, co bedzie oznaczać, że z ciążą wszystko oki. A na usg nie zawsze od razu wszystko widać. To normalne.
mama99, agnieszka testujcie dziewczyny, bo niecierpliwie czekamy.
josephine, no masakra z tymi fachowcami. Mój mąż był wczoraj na szkoleniu z zakresu elektryki i takich opowieści mi nagadał, że starch nawet czajnik włączyć.
lovely, ale zaglądaj do nas:-)
kakik, ty się nie tłumacz tylko pisz z nami regularnie.
marylka, wystawiaj towar i nowości i niech klienci wykupują wszystko.
zawitałabym wcześniej do was, ale nadrabiałam to co napisałyście (ja nie ominę ani jednej strony

) dzień do dupy się zaczął. Czekam na wieści od mamy, bo ciężko zachorował jej kot i szanse marne na wyleczenie. Ma dopiero 1,5 roku i siostra ryczy, mama też. Bo wiecie, że ja zwichnięta jestem na punkcie kotów (zresztą jak cała moja rodzina). Liczę na cud...mama, oczywiście, że wiemy, że pytasz o każdą z nas i pierwsza się stawiasz na forum z kubkiem kawki i wysprzątanym i pachnącym obiadkiem domkiem:-)
pyzunia, ciąża jak najbardziej. Powtórz betę, wynik powinien być większy, co bedzie oznaczać, że z ciążą wszystko oki. A na usg nie zawsze od razu wszystko widać. To normalne.
mama99, agnieszka testujcie dziewczyny, bo niecierpliwie czekamy.
josephine, no masakra z tymi fachowcami. Mój mąż był wczoraj na szkoleniu z zakresu elektryki i takich opowieści mi nagadał, że starch nawet czajnik włączyć.

lovely, ale zaglądaj do nas:-)
kakik, ty się nie tłumacz tylko pisz z nami regularnie.
marylka, wystawiaj towar i nowości i niech klienci wykupują wszystko.
ZAPMARTA-hejka,u mnie jeszcze obiadkiem nie pachnie,dzis beda piersi z kurczaka a calosci w sosie smietan.-koperkowym,ziemniaki z piekarnika i buraczki a poniewaz piersi sie szybko robia to czekam do 12.30 z robota,ale reszte mam juz ogarniete. a jak nasz Karolek-dobrze juz wszystko??
a ja tyyyle nakupowalam wszystkiego,dzieci czekaja, Tom wzial 2 dni urlopu ktorego juz nie da sie cofnac
ach szkoda gadac
do tego ta pogoda,do tego moje nerwy bo jestem przed @ i do tego ta pobudka i.....szlag mnie wlasnie trafil!!!!!!!!!!!!!!
bo raczej bedziesz miala termin na koniec 2010...zostaniesz z nami??.