reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szczęśliwa super że wszystko ok. aż mi się miękko na sercu zrobiło po Twoim poście.

mama trzymaj się dzielnie!!!! myślę że ktoś, kto nie miał takich problemów (czyt. ja) nie jest sobie nawet w stanie wyobrazić co czujesz...

Miałam jeszcze pytać. Czy któraś z Was robiła test przed spodziewanym okresem??? Wiem że to nie jest wiarygodne, ale strasznie mnie korci...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kozica - poczekaj bo mi było smutno jak zobaczyłam tą jedną kreche ..tym bardziej ze byłam przekonana ze sie udało .... a potem taka miła niespodzianka :)

heloooooooooooooooł

kurcze, wczoraj była u nas buuuuuuuurzaaaaaa!!!! i prądu nie było wieczorkiem i siedziałyśmy jak te dwie pipki przy świecach i grałyśmy w chińczyka

dziś obiecuję zrobić zdjęcia kociakom. mam już chętnych na 3!! to może jednego kocurka sobie zostawię...

a tak wogóle, to popołudniu przyszła do Bambuczy babunia. jaka ona jest cudowna. strasznie ją nogi bolały (pewnie na tą burzę) to jej wymasowałam obie nogi, ręce i stopy i wogóle. ale się dobrze poczuła. chciała mi zapłacić, to się obraziłam. ale walnęłam focha. to nam upiekła ciasto i się zażerałyśmy grając w chińczyka nie wiem skąd ona jeszcze truskawki wzięła, ale ciacho było przeeeeeeecuuuuuuuuuuuuudne!!!

przejrzałam was i coś widzę, że u mamy nieciekawie

mama leć do gina, obserwuj się i nie martw na zapas. może twój organizm nie wrócił do siebie po poprzednich hormonach? nic nie płacz, wycieraj gile i łap pozytywną energię. my tu kciukamy za ciebie i twoje dzidzi, więc nie może być inaczej niż wszystko dobrze. cierpliwości i wszystko będzie si

hope ale psiaki cudaki!!! wytarmosiłabym takie niuńki!!! kocham psy, a im większe tym lepsze!!! małych jakoś nie trawię, bo są złośliwe, ale takie niunie!!! jaka to rasa? cane corso? bo takie podobne. na zdjęciu trudno to określić. daj mi kilka, to je wyściskam!!! ale bym się poturlała z takimi misiakami!!!

szczęśliwa super, że wszystko dobrze i ładnie się okruszek rozwija!! no i że cię przyjęli tam

widzialyscie w prawym gornym rogu? jest informacja : POZEGNANIE
wlasnie szukam info na temat Patrycji ktora zginela tragicznie.. byla w ciazy :( i zostawila meza i 2 synow.... straszna historia...
i tu chyba jest info:

http://www.portalpomorza.pl/aktualnosci/14/13262

doceniajmy to co mamy...
ciesze sie kazda drobnostka, mala chwila....

jaki to bol musi byc dla najblizszych.... :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KOBIETKI- czytalyscie-Pati 26 ktora byla na forum od poczatku zginela w tragicznym wypadku samochodowym-mąż przezyl-byla w 31 tyg ciazy miala miec corcie ,zostawila 2 synkow-3 letniego i 10 letniego-czytalam i plakalam.......

Bunia - czesc szalona kobieto :):) ty mnie z tym wycieraniem gilów rozwalasz nie moge ze śmiechu jak to czytam :):):)
nioo też sie ciesze ze wszystko ok bo chyba bym umarła .....
Mamcia - czytałam właśnie o tej dziewczynie .... poryczałam sie :( ....

straszne to jest :(
no ja tez siedze i placze.. czytam komentarze Jej przyjaciol z BB.... znajomych... straszna tragedia :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry