Szczęśliwa nie pisz mi tu takich rzeczy o serduszku bo mi się udzieliło i się osmarkałam i zaraz się popłaczę. Zabraniam.
Mama a ty weź się kobitko za siebie, jesteś mamą dwóch dzieciaczków i musisz być silna a ciebie co, @ dobija? A mało to razy @ się pojawia wcześniej lub za późno? Nic nadzwyczajnego! A kto wie czy sam się nie nakręciłaś tak, że ci się cykl przesunął. To też normalne. Stres i bach. Też tak miałam wiele razy i to bez hormonów. Albo @ przez miesiąc albo 2 dni. Natura. Do pionu kobito! Nie memłaj się! No. To tylko @.
Bunia moje potforki czekają na mizianie :-) Wymęczyłyby cię sobą do cna ;-) Cieszę się, że ci się podobają. To są Staffordshire Bull Terriery, czyli stafiki w skrócie. Nie mylić z Amstafami lub pitbulami, to inne rasy, nawet z innych kontynentów. Stafiki są z Anglii i mają wielgachne głowy z małymi móżdżkami i wielkimi serduchami
O Pati czytałam. Straszne, nie jestem w stanie wyobrazić sobie co za tragedia, jaka głupia, niepotrzebna śmierć, niewyobrażalny pech. Nie sposób ogarnąć cierpienia rodziny... Cieszmy się każdym dniem. Nasze obecne problemy są śmieszne przy tym, co czeka jej rodzinę... Cieszmy się tym co mamy każdego dnia.
Kozica a jak zrobisz test teraz to masz jak w banku, że będzie jedna, paskudna, gruba krecha. Jak ci się spieszy idź na badanie krwi, na betę.