reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamuś, Mlodam- witam Was :*

Monia- oj, bardzo wiele...

Maggy- coś mi się zdaje, że za rok będziesz miała nalot z BB:rofl2::rofl2::-D

Właśnie obrałam ziemniaczki, jeszcze sosik i koniec:-)
Jeszcze tak nie miałam, aby przed 10 mieć wszystko porobione wraz z posprzątanym mieszkankiem:rofl2:

Sol- super posłuchać serdusia z ranka :)))
Patrzyłam na coś takiego i sądzę, że zakupię, i nie będę musiała chodzić co 2 tyg. na usg, bo będę Dziubaska słyszeć :))

Maggy- proszę bardzo ;)
http://www.volos.com.pl/index.php?11,babysound-b

Ostatnia edycja:
reklama
HAHAAH Ewcia- im wiecej tym lepiej :D bedzie spotkanie BB :D na Malcie :D
a hotele to zaraz poszukam... ewentualnie mozna tez wynajac mieszkanie... ale to kosztuje jakies 500-600 euro na 2 tygodnie.. 2-3 pokojowe przy morzu...
ja placilam jak tu przyjechalam za pierwszym razem na wakacje ok 20 euro za noc ze sniadaniem.. ale pokoj byl jak w hostelu, a to niby mial byc hotel *** gwiazdkowy :D
w kazdym razie, nie trzeba szukac wygod, bo nie bedziecie na pewno siedziec w pokojach :)

aaa Sol dzieki :D juz ogladam :d hahaha no i ten pas jeszcze sobie zamowie... :)

no tak na Ebay taniej, bo 20-30 GBP. Zaraz napisze do mojego, zeby mi zamowil bo On ma tam konto :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MONIA- bardzooooo mocno Cie przytulam!!!!!Qrcze wiem co czujesz-ja tez baardzo liczylam na ten cykl i co w 18 d.c. dostalam @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzis jak bylam rano to powiem Wam,ze normalnie masakra tak leci i taka bordowa krew.....takze teraz w tym cylku nie biore zadnych lekow,hormonow nic-w sobote za tydzien usg i zobaczy czy cos sie wyjasni ze tak szybko przyszedl @!!!a pozniej znow hormony!!

MLODAM- tule Cie kochana -ja do dzis mam dni ,ze jest dol -to juz z nami zostanie-bo takie jest serce mamy-ze pamieta......

Hej Ewcia, Mama, Sol, Magyy, Monia.

Mama a ja to nawet nie wiem czy chcę by był już czas w ktorym mozemy znow dzialac. chyba sie cholernie boje kolejnej porazki. wczoraj skonczylo mi sie plamienie, wiec mam nadzieje ze jak wtedy dostane @ po 4 tyg. oby było jak w zegarku.
A jak Tam wasze samopoczucie?

reklama
musialam resetowac kompa bo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale dobra mam nadzieje,ze teraz bedzie si bo jak nie to walne o podoge i jade na zakupy:crazy:

SOL- super,ze serduszko ladnie bije dla mamy-teraz bedziesz miala mily dzien po takiej "muzyce"

MAGGY- dzieki za odp.no u nas bedziey placic za 4 osoby w samolocie to ponad 2000 + wynajecie domku,ale blizej wakacji pomyslimy nad wycieczka z biura podrozy i porownamy ceny;-)a lot trwa tyle co do Grecji jak lecielismy z Poznania:tak:dla dzieci do przezycia-nie za dlugo:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry