reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama dawki wiem.gina mi rozpisała,mam zacząć od 1/4 na wieczór,ale chodziło mi o to czy mam zacząć jak mi się @ skończy czy juz teraz...chyba zacznę po i tyle.ale i tak dzięki;*

palissa działajcie co 2 dni,to na pewno traficie;).a przez to szukanie,to się nerwicy nabawisz,a przyjemności z przytulanek zero.powodzenia;)))

masz racje ja z mezem co dziennie uprawiamy tak nas nabiera na sexsik wiec co ,,,nic mu nie powiedzialam o dniach plodnych bo poco...to musi byc bobosexy naturalne z uczucia i milosci a nie dla bebe,,,tak ja mysle ,nastawienie jest inne

reklama
BIBINKA- papa;-)
MONIA- humor w miare -dzis 5d.c. to wiesz-niedlugo zaczniemy dzialania wiec nadzieja wraca:tak:orzechy przegryzam z wiara,ze pomogą na endo;-)teraz wypilam kawke i ide pielic

PALISSA- no te kalkulatory to podaja date orientacyjna i nie bierz tylko ich jako wyznacznik owulki;-)

Babinka na niby urlop jadę.
Niby bo tylko 4 dni, ale za to tylko z mężusiem i będziemy robić co nam się tylko zamarzy. W planach mamy łażenie po lasach, jazdę konna, wypożyczenie rowerów, łowienie ryb i o czywiście bobosexy bo płodne wypadają:))
A ja bardzo potrzebuję takiego odpoczynku, chocby na chwilę:))

Wiesienka my się dopiero mamy zamiar zapisać. Ale byliśmy na jednych zajęciach z ta pania i to mój mąż stwierdził że ona mówiła takie rzeczy fajne - odkrył że jego zachowania i reakcje na stratę i dlugi starania są jak najbardziej normalne... Straszna ulgę mu to przynioslo. Bo on o wiela gorzej wszystko znosi niż ja, bo się zamyka w sobie i tylko co jakis czas wybucha zlością... Ja sama indywidualnie chodze do pani psycholog ale ona nie może się nami jako para zajmować... Mój mąż sam nie pójdzie więc wybralismy zajęcia dla małżonków i mam nadzieję że powstanie ta grupa wsparcia:) Narazie jeździmy na spotkania duszpasterstwa rodzin bezdzietnych i samo to już jest fajne:)

Wisienka mówisz i masz ja maryla prawie nostradamus przepowiadam Ci że w czwartek przyjdzie @ a w sierpniu będziesz chodzić z uśmiechem od ucha do ucha bo zobaczysz dwie grube prorocze kreski :)

A ja musze jechac niedługo sprzątac to cholerne mieszkanie i nie macie pojęcia jak mi sie nie chce, masakra.Po prostu zasypiam.
marylko dziękuję ci kochana. A kiedy twój urlopik?
monia wlasnie o to chodzi czasem jest łatwiej jak sie przekona, ze nie tylko my tak reagujemy i że jak wali sie głowa w ścianę to nie znaczy, ze się wariuje...Ja tez chodziłam do psychologa sama i z Mackiem jak jego ojciec kopnął nas w tyłek. Bez tego byłoby kiepsko.

Ostatnia edycja:
BIBINKA- papa;-)
MONIA- humor w miare -dzis 5d.c. to wiesz-niedlugo zaczniemy dzialania wiec nadzieja wraca:tak:orzechy przegryzam z wiara,ze pomogą na endo;-)teraz wypilam kawke i ide pielic

PALISSA- no te kalkulatory to podaja date orientacyjna i nie bierz tylko ich jako wyznacznik owulki;-)

nie nie biore tylko tak teoretycznie hcialam zobaczyc to moj 5 cykl noi chciala bym zeby sie udal dla wszystkich a szczegolnie moi rodzice byli by bardzo zadowoleni z 1 wnusia moj tatko ma rak zlego chce zeby dziadkiem zostal noi pamietal wnuczka nobo nie wiadomo jak to jest zycie jest okrutne...

Witam Was wszystkie popołudowo:-)
Zakupy zrobione, tylko obiad jeszcze czeka do zrobienia, po urlopie się rozleniwiłam i nic mi się dziś nie chce:baffled:
Dziewczyny, wiem że nie jesteście lekarzami ale może któraś z Was będzie wiedziała...odebrałam wyniki na przeciwciała różyczki, jeden wynik jest dodatki, drugi wątpliwy...i teraz się zastanawiam czy powinnam się zaszczepić?

Marylka- to może mi też przepowiesz ciąże skoro z Ciebie taki Nostradamus?;-)

reklama
A ja musze jechac niedługo sprzątac to cholerne mieszkanie i nie macie pojęcia jak mi sie nie chce, masakra.Po prostu zasypiam.
marylko dziękuję ci kochana. A kiedy twój urlopik?
monia wlasnie o to chodzi czasem jest łatwiej jak sie przekona, ze nie tylko my tak reagujemy i że jak wali sie głowa w ścianę to nie znaczy, ze się wariuje...Ja tez chodziłam do psychologa sama i z Mackiem jak jego ojciec kopnął nas w tyłek. Bez tego byłoby kiepsko.
juz w ten weekend :):):):) co prawda tylko weekend ale zawsze :) w piątek ok 17 wyjeżdżamy to tą godzinke posiedzi moja mama i w sobote tez sie zgodziła na zastepstwo więc nie strace żadnego dnia handlu :) - wiem wiem ale jestem :) i jeszcze nie wiem gdzie wylądujemy ale będziemy tam całą sobote i w niedziele po połuniu wracamy , miał być 20 wyjazd ale jedziemy wczesniej bo ze znajomymi i autem :)

nie no nie śmiejcie sie ze mnie z tym nostradamusem ja nie wiem czy to sie "spełni " tak tylko no i mam nadzieje ze nie zapeszyłam że powiedziałam o przeczuciu :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry