reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kala z Monthy Pytona jest jednooki wąż kalesonowy, ulubione nasze powiedzenie , taka gra wstępna czy coś:-D
renna no to taki mój Jaś Fasola, albo może Johny Walker:-D
mama z zaskoczenia mówisz. U nas nie wiem czy zamkniete bo Pol konsunuje jeszcze a , ze bardzo głodny to patrzy w talerz. Chociaż on zawsze ma otwarte:-D
margolcia chetnie dołączę do mojej diety:-)
maggy to dobrze pojedziesz bez nerwów. A urlop ci przechodzi na przyszły rok jak nie wykorzystasz?
bibinka a myslałam, ze rozochociłysmy cie i pobiegłas korzystać. Boś ty staraczka pełną gęba a ja na razie pałzuję.

reklama
Mary-beth - niestety wyników nie ma jeszcze... a ja głupia co 5 minut sprawdzam i się na niczym skupić nie mogę. ;) W TEMACIE JEDZENIA: zjadłam już nawet kolację: borówki amerykańskie z... danonkiem mega :zawstydzona/y:i słonecznikiem. Idę kończyć rozpakowywanie - może czas mi szybciej zleci. :]

Dziekuje, moje kochane babeczki! :-) Ooooj, mam te bodki maluskie w szafie schowane i tak juz bym chciala, zeby mozna je bylo maluszkowi zakladac... albo sie chociaz po brzuszku glaskac... :tak:

OK, zamykam niedlugo, wiec wylogowuje sie i buziam Was! :*:*

Krakowianka - nic sie nie martw tylko! Sciskam kciuki! :*

MAGGY- jak tam Twoja pomoc dla Damiana juz wyslana???ja robie przelew w poniedzialek bo tak mamy wyplate:tak:
)
kochana Twoja pamiec jest niezastapiona! wlasnie kupilam kilka par kolczykow.... i zrobie przelew na wiele wieksza kwote jak tylko dostane info ile bedzie przesylka kosztowac... (kolczyki kupilam bo mi sie naprawde podobaly :D )

maggy to dobrze pojedziesz bez nerwów. A urlop ci przechodzi na przyszły rok jak nie wykorzystasz?
niestety nie... moge tylko przeniesc 5 dni... wiec lipa ...

Jestem kochane ale jestem tak wściekła że nie wiem czy dam rade pisać cokolwiek ......
Brak mi już słow .....taki gnój jak mój były to ma tupet wiecie ...najpierw swojej byłej żonie pisze ze za nią tęskni i śle jej buziaki a potem do mnie wyskakuje z kwitami na urodziny i mówi ze mnie kocha..... szlag może zaraz człowieka trafić .....

Jestem kochane ale jestem tak wściekła że nie wiem czy dam rade pisać cokolwiek ......
Brak mi już słow .....taki gnój jak mój były to ma tupet wiecie ...najpierw swojej byłej żonie pisze ze za nią tęskni i śle jej buziaki a potem do mnie wyskakuje z kwitami na urodziny i mówi ze mnie kocha..... szlag może zaraz człowieka trafić .....
jesooooooo zachowuje sie jak gowniarz totalny....
kochana nie mozesz sie denerwowac... staraj sie od niego odizolowac... na pewno teraz chce Ci zagrac na nerwach, wzbudzic zazdrosc.. zrozumial swoj blad pewnie ale juz jest za pozno :( debil nad debilami... :(

szczęśliwa to ja widzę,że on juz z niejedną tak sobie pogrywa...szkoda słów.a Ty się nie denerwuj,10 oddechów i nie myśl juz o tym!

wisieńka jak przeczytałam co dzisiaj zjadłaś to faktycznie fajna dieta:-D Ja jak mam nie jeść czegoś to mam wtedy największą ochotę! Ale makreli z kefirem nie połączyłabym!masakra żołądkowa się szykuje:-D

Dzisiaj się z małżem śmialiśmy , że w lodówce mamy tyle jedzenia, że normalnie nam się drzwi nie domkną- jak nigdy. Ostatnio to już przegięcie było- w lodówce, piwo, woda i 3 rodzaje masła:-D. także teraz jak mamy full to normalnie aż się jeść chce, a trzeba dla gości zostawić.

reklama
Margolcia- witaj:-) jakaś imprezka sie szykuje?

Szczęśliwa- ten palant nie jest Ciebie godzien, więc olej go. Wyrośnięte dziecko.

Krakowianka- nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry