reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maggy mam nadzieję że dostaniesz zielone światełko od lekarza :tak:
Powodzenia w bukowaniu biletu aby udało wam się zabukować jak najmniejszym kosztem :tak: Powodzenia!!

...ojej no tak całkiem zapomniałam sorki :-D
Sol,Margolcia,Bunia dla was wszystkiego najlepszego z okazji waszych świat :-)

2dvpdn9.jpg

reklama
Hej dziewczyny:-) Dopiero teraz znalazłam trochę czasu :-(

ZAPMARTA MARGOLCIA BUNIA SOL wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, wielu następnych lat życia w miłości!!!

MAGGY z biletami lotniczymi to jest przegięcie - w ciągu dnia potrafią podrożeć:-(

AGNIESZKA, PYSIA i pozostałe które są na BB witam;-)

Ostatnia edycja:
AGA weekend minął grillowo-plażowo:tak::tak: I za szybko:-D:-D Pati popływała i wyszalała się i teraz śpi jak zabita... A ja mam czas dla siebie i na BB...

AGA weekend minął grillowo-plażowo:tak::tak: I za szybko:-D:-D Pati popływała i wyszalała się i teraz śpi jak zabita... A ja mam czas dla siebie i na BB...

To fajnie że weekend zaliczacie do udanych.I pogoda także dopisywała super!
Ja też mam trochę czasu teraz na bb.M z synkiem mają swoje zajęcia :-D więc Ja dorwałam laptopa :-D

ZAPMARTA dobrej i przespanej nocki:-)

AGA no weekend można zaliczyć do udanych:tak: Tym bardziej że to przedostatni w Norwegii przed urlopem:-D:-D:-D

Hope, jak jestem w ciąży to nie mogę oglądać takich rzeczy i jak widzę chore dziecko to łzy same lecą...

Wiesz Martuś (moja imienniczko ;-)) te dzieci wcale nie wyglądały na nieszczęśliwe... Może dlatego, że miały szczęście żyć wśród kochających rodziców, rodzeństwa, w krajach nieco bardziej tolerancyjnych niż Polska... Myślę, że karłowatość to jedna z chorób, która ogranicza ale nie zabija, z dwojga złego...

Mam taką manię oglądania dokumentów o zdrowiu ;-) Może w poprzednim życiu byłam lekarzem? ;-) Chociaż często nie sposób pohamować łez, często jest w tych filmach dużo nadziei i siły. W tych ludziach... Podziwiam ich.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry