reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nika to fajnie że jedziecie do Pl:))
Wiem coś o tym że sam wyjazd do kraju już bardzo cieszy:)
Pati pewnie jest prze szczęśliwa i wcale się nie dziwie,na pewno tęskni...
Fajnie i już teraz życzę udanego wyjazdu:)

hej
jednak nie powstrzymalam sie :) musialam zajrzec choc na chwile

kinga : najlepszego z okazji urodzinek :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a fotki juz widzialam :) super!

aaa Kinga - wszystkiego najlepszego!!! i spelnienia marzen :)
urodziny_07.jpg

OK, uciekam spac bo jutro do pracy trzeba wstac... niestety...

slodkich snow!!! :)

JOSEPHINE to jest uzależnienie:-D:-D:-D

MARGOLCIA MAGGY dobranoc:-)

Reszta dziewczyn dobranoc i pchły na noc...

Ostatnia edycja:
Hej dziewuchy , my wrócilismy dopiero i padam,ze zmeczenia więc wleciałam tylko na chwilke. Weekend mimo torpedowania hormonami uwazam za udany. W większości dworek. Martwię się ta powodzią w Bogatyni bo mam z tamtych okolic kolezankę i jej telefon nie odpowiada.:-(
Margolcia, Zapmarta, Bunia, Kinga Wszystkiego naj z samej miłości i spełnienia marzeń rocznicowych i urodzinowych:-D
Mama nie wziełam komórki słuzbowej a pisałaś na nią a teraz nie chcę odpisywać bo może tentegens z Tomem. Jutro zadzwonię kochana Buziole i czuj się wyszczypana:rofl2:
Mloda super, ze mi kupiłaś, zobaczymy się pewnie w tygodniu.
Ja oczywiście @ nie mam bo skąd i po co. Za to ciągle jestem głodna i mnie to wkurza.
Mam nadzieję, ze franca przylezie.Dziś 34 Dc.Brzuch nie boli.Jutro rano zmierze orientacyjnie tempkę może cos podpowie.

Witam Was Dziewczęta :-) Zaglądałam do Was jakiś czas temu, ale nie mogłam nadążyć za Wami :-( I nie wiem czy mi się to uda :-(
Dołączam do Was :-) Dzisiaj Razem z Moim Szczęściem podjęliśmy decyzję, że we wrześniu zaraz po ślubie zaczynamy starania o Nasze Maleństwo :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry