reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelinko - no na pewno ....zastanawiam sie czasami skąd oni biorą te hasełka .... nie wiem czy czytałaś pisałam już o tym jak wrócił kiedyś ze szkoły i mówi mamo mam 2 wiadomości 1 dobrą 2 złą którą najpierw? Wiec siostra mówi ta zła a on zapomniałem ze szkoły ćwiczeń z polskiego a siostra no a ta dobra ?? no nie bede miał żadnego zadania na dzisiaj :):):)

No niezły Asior z niego :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj, ja mam setki takich opowiadań, w mojej rodzinie jest baaaaaardzo dużo dzieci, więc takie akcje nie są mi obce ;-)

reklama
Maran - cały mój siostrzeniec :)
Ewelinko - ale dzieki takim opowiadaniom człowiekowi ciągle sie pyszczek śmieje :):)
Jak uczył sie mówić to przekręcał wyrazy wiec ja go podpuszcałam :)
nowy słownik
Hamburger - Kambumber
Straż pożarna - Pastalada łi ju łi ju
Doktor - gokol piku piku :):):):)
Błękitny - bełkitny

Ostatnia edycja:
Idę was czytać bo niedawno wróciłyśmy :-D

Karolę udało mi się w końcu wyciągnąć z domu a jak zobaczyła Laurę to poszło już gładko :-D Dzieciaki - szt 4 bawiły się cały dzień na dworze: w baseniku, piaskownicy, na huśtawkach i w lesie nawet :-D Mnie standardowo pogryzły komary ale co tam :-p Ogólnie wynudziłam się jak sam pieron :dry: Ale jak to mąż mnie przez telefon pocieszył - poświęciłam się dla dziecka :-D A na dodatek mam w domu śliczne duże 3 kanie które czekają na jutro na M bo on koneser kani :-D Tak więc dziecko się wyszalało , ja wynudziłam a po powrocie moja mama się przekonała jaką Karolą histerię potrafi zrobić odnośnie kąpania :dry: Ostatecznie udało się nam ją skłonić do umycia głowy bo to już były strąki :dry: Ale ile się udarła to jej :-D Podobnie darła się jak ją tam musiałam uśpić :-D Bo gdzie ona idzie spać jak tyle nowości :-D Ale podejrzewam że teraz to mi padnie bo jeszcze po zakupy ją przegoniłyśmy na nóżkach z moja mamą :-D

krakowianka- PIEEEEKNA FOTKA FASOLKI!!!

POK- ja woskuje woskiem rozgrzewanym w podgrzewaczu ,a tam na dole robie boki i caly przód-do "rozcięcia";-)

MONISIA,MARAN ,EWELINKA,SZCZESLIWA- bo Was widzialam jak przelatywalam piorunem przez wątek- witam sciskami i spadam ....dzialac-dzieci spia,Tomi poszedl z psem na spacer a potem-musztra:-D:-D:-D:-D:-Djutro wizyta rano i mam nadzieje ze w prawym pekl:tak:

No jestem. Bylismy z Polem na rowerkach, prawie godzine. MUUUUUsi mi ta dieta odnieśc skutek. Jak się do czegoś zabieram to się przykładam na całego, więc przestrzegam jej rygorystycznie i dodałam ruch. Nawet piwka nie piję, ni winka ni mojej kochanej rudej.:-D
Ewelinka jak basen
szczęśliwa szkoda tych kolesi, smierc zawsze zatrzymuje w miejscu ale i uczy rozwagi w takiej sytuacji. Twoje maleństwo dzielnie daje ci znac, że kocha mamusię. Te fikołki to cała rozkosz:-)
monia no to jak Zuza u babci to... pojechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni, gdy nie ma dzieci w domu to jestesmy niegrzeczni, cóż miłego wieczorku:-D
Jutro na babski wieczór musze jakies żarełko dietetyczne przygotować. Wiem już, ze zrobię kalafior w sosie czosnkowym z jogurtu lekkiego i sałatkę z tuńczyka jajek i cebuli z owym jogurtem, jeszcze coś z piersi bym chciała....:-D
Alez mnie komary znów pogryzły, ble
mama Będę pdglądać:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ewelinko - jak sobie to przypominam to sie uśmiałam znów ze szok :):)
Kochane ja ide sie położyć ,,,jak nie zasnę to zajrze do was :):) a gdyby nie to słodkich senków buziaczki :*:*
Wisieńko - szkoda ale na pewno szaleli bo tego nie idzie inaczej wytłumaczyć zapewne bez pasów itd wiesz jak oni to potrafią jeden wielki szpan a potem tragedia ..... :) wiem ze dzidzia mnie kocha i ja ją bardzo też :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry