reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem kochane :)
Hej pralinko :*:*
Mamcia - ja nie moge jej pomóc w sosób np rzeczowy wiec pogadałam z nią na gg i starałam sie jej podpowiedzieć co na pewno bedzie jej potrzebne zresztą jak zauważyłam napisała tak jak ja jej pisałam :):) szkoda mi jej na prawde ..... tu tragedia z narzeczonym tu matka chora na raka ....

reklama
Jestem kochane :)
Hej pralinko :*:*
Mamcia - ja nie moge jej pomóc w sosób np rzeczowy wiec pogadałam z nią na gg i starałam sie jej podpowiedzieć co na pewno bedzie jej potrzebne zresztą jak zauważyłam napisała tak jak ja jej pisałam :):) szkoda mi jej na prawde ..... tu tragedia z narzeczonym tu matka chora na raka ....

szczesliwa- JA WLASNIE na tamtym watku zrobilam Ani liste co juz dziewczyny uszykowaly a co jeszcze potrzeba-zobacz jaka imponujaca jest juz lista:tak::tak::tak::tak:wiem kochana ,ze Ty rzeczowo nie masz mozliwosci pomoc-wiem ,znam Twoja sytuacje,ale Twoje cieple i pelne zrozumnienia slowa tez n pewno bardzo Ja wspieraja:tak:kazdy pomaga jak moze-najwazniejsze to nie byc obojetnym....

witam wszystkie z ktorymi sie nie witalam
PRALINKA-ŚCISKAM CIE KOCHANA!!

Mamcia - cały czas śledzę tą sprawe i to co zrobiłyście dziewczyny to jest przecudowne:):) w tak krótkim czasie znalazło sie tyle dobrych duszyczek .... ciesze sie ze dostanie taką pomoc :):)

Mamcia - właśnie .... dzieki takim ludziom bedzie miała praktycznie wszystko a nie miała bidulka nic .... ciesze sie ze chociaż po części los sie do niej uśmiechnie :) A co do rodziców tego Adama to brak mi słów jak tak można ona nosi pod sercem ich wnuka ......

Ostatnia edycja:
reklama
Mamcia - właśnie .... dzieki takim ludziom bedzie miała praktycznie wszystko a nie miała bidulka nic .... ciesze sie ze chociaż po części los sie do niej uśmiechnie :) A co do rodziców tego Adama to brak mi słów jak tak można ona nosi pod sercem ich wnuka ......

szczęśliwa może jeszcze oprzytomnieją do porodu zostało troche czasu a teraz pewnie załamani po stracie syna i nie w głowie im nic innego bo mają żal do całego swiata za to co sie stało...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry