reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RENNA- cześć :) no pracowity u nas weekend a w sumie sobota bo w niedziele nie bedziemy juz robic schodow-jeden dzien odpoczynku w tygodniu musi być;-)dlatego Tomi dzierga tam,zeby dzis jak najwiecej zrobic,ale juz ma koncowke:tak:2 tyg temu mialam przemile rodzinne spotkanie z Wisieńka nasza:tak:w tamtym tyg bylo mega przemeblowanie bo padalo i nie mozna bylo robic a dzis pogoda do poludnia pochmurna wiec w sam raz do roboty:tak:

a u Ciebie wizyta przelozona...dobrze ze o tydzien a nie o m-ąc:sorry:ni nic poczekamy z Toba:tak:a Ty w pracy??

No wlasnie w pracy jestem a ze ruch dzisiaj u mnie niewielki to i mam czas poplotkowac z Wami :) A jak dzieciaczki Twoje?? Slodziaki widzialam wczorak na nk :)

reklama
AGNIESZKA- dalas czadu :):):)))
RENNA- dzieki a moje slodziaki szaleją-czasem sie zastanawiam czy maja ADHD:))) Ale potem stwierdzam ,ze lepiej zeby byli tak ruchliwi niz maja byc takie ciapcie:) a poza tm jak mama temperamentna to i dzieci są:))

a gdzie pracujesz,jak mozna wiedziec? :)

AGNIESZKA- dalas czadu :):):)))
RENNA- dzieki a moje slodziaki szaleją-czasem sie zastanawiam czy maja ADHD:))) Ale potem stwierdzam ,ze lepiej zeby byli tak ruchliwi niz maja byc takie ciapcie:) a poza tm jak mama temperamentna to i dzieci są:))

a gdzie pracujesz,jak mozna wiedziec? :)

Moja amelka tez mam wrazenie czasami ze ma adhd ale lepiej ze jest zywym srebrem :) W przedszkolu irlandzkim gra pierwsze skrzypce i nawija juz po angielsku lepiej jak mama :) Ja pracuje w sklepie polsko-rusko-litewskim :)

Jestem kochane :):)
Mamcia - oglądałam fotki Ani ..... śliczne ma oczy :)
Agunia ..... kochana moja :*:*:*
Renna - hejka:):)

Szczesliwa witam cie cieplutko!!!!! Jak samopoczucie ??
A gdzie mozna fotki Ani zobaczyc :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry