reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam wszystkich cieplutko!!!!!!
Dzieńdobry poniedziałkowo!!!!! Pogoda dzisiaj nieciekawa u nas wiec i nastwienie senne. Jak tam po wekeendzie??

reklama
czesc RENNA- u mnie tez nastawienie senne....normalnie mi tu jesienią zajeżdża [FONT=&quot]
s020.gif
[/FONT]

RENNA- to faktycznie nie halo jak trzeba w deszczu iść [FONT=&quot]
d005.gif
[/FONT]
ja koncze zaraz sprzatac i jade do Poznania po zakupy spozywcze a średnio mi sie chce [FONT=&quot]
g050.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
n025.gif
[/FONT]

czesc RENNA- u mnie tez nastawienie senne....normalnie mi tu jesienią zajeżdża [FONT=&quot]
s020.gif
[/FONT]
mam to samo :(

hej dziewczynki ale mi sie nic niechce :(:(:(:(

w sobote był u nas znajomy z roczną córą Julią :) pobawiłyśmy sie pobiegałyśmy pomęczyłyśmy naszego psa - mała koniecznie chciała na niego wejść a jest od niego cięższa :):) fajnie było :) mój K stwierdził tylko matka ale ty masz podejście do dzieci :):) a wczoraj spałam do 11

za to K cierpiał na bezsenność :( , wczoraj połyżyłam sie o 24 i dziś ledwo sie z łuszka zwlokłam :( I NIC MI SIE NIECHCE I WENY BRAK :(:(:(:((:(

no a tk właściwie to

ja tez wracajac z przedszkola wbijam na zakupy bo jakis obiad trzeba wymyslic :)
Dzisiaj chyba zapiekanka :) Musi byc szybko bo po poludniu ide do fryzjera :)

zeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce :):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARYLKA- cześć kochana,no dzis ta pogoda nas nie rozpieszcza....Ty spalas wczoraj do 11 a ja w dzien od 13.30 do 15 .00 ale mimo to dzis w nocy spalam dobrze i jeszcze bym spala...wiecie ,ze siedze przy zapalonym świetle:szok::szok:tak u mnie ciemno:wściekła/y:

RENNA- ja dzis rosolek robie...nie mam weny na stanie przy garkach....

no nic jade kochane bo jak zaraz lunie deszcz....a tak chociaz zdąże dojechac ....

pa-zamelduje sie jak wroce ,chyba ,ze zasne gdzies pod stolem....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry