reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Renna- witam :))

Mama-
a u mnie w końcu ładnie:rofl2::rofl2: nie jest za gorąco, ale słonko w końcu jest, choć zapowiadają na popołudnie 27 albo 28 st z przelotnymi opadami, ale mam nadzieję, że ich nie będzie:no:

reklama
no co Ty mama,u mnie to normalka
mam tylko nadzieje ze dotrwam do piatku do tych dni otwartych,bo dla corci to mega wydarzenie i chcialabym uczestniczyc w tym
no ale coz nie wiem kiedy ta druga zechce wyjsc

a co do fluidkow to nie dziekowac tylko lapac

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:-)Witam Was dziewczynki!
Jak mija poranek? Jaka u Was pogoda?

Dziewczyny, miałam dziś niesamowity sen. Śniło mi się, że jestem w ciąży. W sumie nic nadzwyczajnego skoro tego pragnę, jednak sen był tak realistyczny, wszystkie odczucia, doznania, widziałam i czułam ruchy Maleństwa. Widziałam wybijająca się rączkę, główkę, czułam jak wciska mi się pod żebro...Czułam ciężar brzuszka. Och:-)

Życze Wam miłego dzionka:-):happy:

Witam się sennie - powietrze dzisiaj ciężkie tak ze topór można zawiesić :dry: A tu się nawet położyć jak nie ma bo M ma na popołudnie i też się źle czuje więc podsypia a ja muszę Karolą się zająć o szaleje - ile bym dała żeby mieć tyle powera co moje dziecko :-D

maggy - piłeczki są fajne :tak: Z Karolą też miałam piłeczkę i schudłam do wagi wyjściowej w 6 tygodni :tak: A miałam 14 kg na plusie.

Idę po leżakować i przypilnować Karoli - mam nadzieję że nie usne :-p

Sol chyba żaden dorosły nie ma tyle poweru co dzieci :):)

:-)Witam Was dziewczynki!
Jak mija poranek? Jaka u Was pogoda?

Dziewczyny, miałam dziś niesamowity sen. Śniło mi się, że jestem w ciąży. W sumie nic nadzwyczajnego skoro tego pragnę, jednak sen był tak realistyczny, wszystkie odczucia, doznania, widziałam i czułam ruchy Maleństwa. Widziałam wybijająca się rączkę, główkę, czułam jak wciska mi się pod żebro...Czułam ciężar brzuszka. Och:-)

Życze Wam miłego dzionka:-):happy:
piękny sen i mam nadzieje że sie szybko spełni :) życze Ci tego z całego serducha :)

reklama
Cześć dziewczyny. Nie wiem co mi w mózgu siedzi bo mam taki okropny humor ,że szkoda gadać. Cały czas mi smutno i to może głupio brzmi ,ale nie mam chęci do życia:-(
Dobra nie będę zawracała wam głowy...wpadnę kiedyś tam...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry