Witam miłe Panie :-)
Nie wymienię bo jak zwykle nie wiem kto jeszcze jest a kto już uciekł :-)
Dziewczyny po tabletach, mam nowe spostrzeżenia ;-) Co cykl organizm zachowuje się inaczej, przynajmniej przez pierwsze miesiące i cholera wie co z tego będzie. Miesiąc temu miałam bardzo silne przeróżne objawy dni płodnych, w tym kompletnie nic. Niemal niemożliwe jest ustalenie jakiejś średniej, owulacji, śluzu i temperatury

Także nie mam pojęcia co będzie z tym cyklem, ale raczej się nie nastawiam pozytywnie. Oby u was poszło płynniej :-) Maj to taki piękny miesiąc na poród... Ach...
Ja ostatnio mało piszę, bo mam seksoholizm

Maltretuję TZ, biedak chyba zacznie brać nadgodziny żeby mnie unikać

Tka to jest, gdy się odstawi chemię i ciałko dostaje wariacji, jak nastolatek puszczony z dala od rodziców

:-)
Kochane nie smutać mi się tu, z mężczyznami tak jest, są z innej planety, przeczekać, porozmawiać, a potem pogodzić sie w łóżku. Złe uczucia i smutki są nam potrzebne, jak inaczej odróżniłybyśmy te dobre?
A ciążowe humorki też są normalne, proszę zwalać na nie winę i od razu wszystko jasne :-) Kobiety tak już mają, albo mają owulacje, albo okres albo ciążę, biedne te nasze rodziny ;-):-) I my biedne też, same ze sobą nie możemy wytrzymać.
Kala jaki cudny sen, mi się śnią same bzdury ostatnio, tak głupie, że szkoda na nie papieru. I jak, nie chciałabyś już tak w realu?