reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
własnie nie moge przyspieszyc. Ta wizyta to wlasnie prywatnie bedzie bo jak poszlam do irlandzkich ginków to stwierdzili ze to normalne po antykoncepcji :) Debile!!!!!!!!!!!!! Ja bralam przed Amelka 12 lat tabletki jak zrobilam dluzsza przerwe to sie urodzila moja niunka. 6 tygodni po porodzie wzielam depo - provere zastrzyk pózniej kolejny a pózniej przeszłam na tabletki jasminelle i brałam je 2,5 roku. A teraz kochana to mam problem.

reklama
A dziękuję Kala, czuję się zadziwiająco dobrze, jakby nic się nie działo ;-) I nie wiem czy się martwić czy nie. Nawet jajniki mi nie dokuczają, jak nigdy :-) To akurat cieszy, pytanie co oznacza... Z tym wykluczaniem niestety masz rację. Trzeba zrezygnować z jednej rzeczy na rzecz drugiej. Ja też tym razem podjęłam podobną decyzje. Tak trzeba, czasem nie ma innego wyjścia.

Julitka jeśli nie robiłaś przed ciążą rutynowych badań to idź jak najszybciej a jeśli masz wszystkie porobione, warto poczekać do 6-7 tygodnia.

witam wszystkich po weekendzie :)
marcepanek tak czasem bywa... ja tez miewam czasem "depresje ciążową", ale to ma związek z hormonami wiec nie złość sie na siebie... czasem tak jest, ale minie...
ehhh....wczroaj nocka była ok, za to dziś Ala nadrobi wczorajsza... wiec jestem niewyspana i mam juz nerwa...

bunia - to mam nadzieję ze szybciutko ci przestanie ropieć bo to najgorszy ból. A do przemywania możesz zastosować nadmanganian potasy taki leciuteńko różowy - to będzie 2-4 kryształki na miseczkę wody i pomoczyć sobie w lodowatej wodzie to ci przysuszy te strupki i przyniesie odrobinę ulgi :tak: A ty masz fajnie z tymi kociakami :tak: My ostatnio mieliśmy w odwiedzinach takiego kilkumiesięcznego zgubę - śliczny rudzielec :-D Ale kazałam go M odnieść bo chyba się zgubił łobuz bo widać że czysty, zadbany nie dachowy :tak:

Julitka - kole 7 tygodnia najlepiej :tak:

Spadam mojego kociaka pogłaskać bo mi włazi na kolana :-D

czesc dziewczyny
poczytalam was troche, ale wszytskiego nie nadrobie...
nam zaczal sie ostatnoi tydzien urlopu, maz wraca do pracy
a ja nie wiem, czy nie smignac w osttanim tygodniu sierpnia do polski, moze jeszcze zahacze o pierwszy tydzien wrzesnia ... w glowie chec mam, tylko lenia na cala organizacje... hmmm...

a co u was ?agnieszka juz wpracy, marylka pewnie w sklepie, a gdzie mama przepadla??? urlopuje sie ?

Przyszłam na obiadek i chciałam tylko powiedziec że nadrobiłam:))

tak wszystkie piszecie że senna wam jakoś - myślałam ze tylko mi:)) U nas jest ze 35 stopni i słońce i nie ma czym oddychać! umrę jak będę wracała autobusem do domu:((

Bunia super że wróciłaś i że humor znowu świetny:)) Jednak wakacje dają powera do dalszego życia:))

Marylka a w jakiej firmie się wkońcu ubezpieczyłaś? I jak tam utarg??

Hope - tak najlepiej jak nie wiesz co kiedy i jak się dzieje:) wtedy spontanicznie jest:))

Maran współczuje bidulko niewyspania... Może jednak dzisiejsza nocka też będzie dobra?? Oby:)

Julitka najlepiej chyba ok 7 tygodnia, wtedy będzie cos widac...

wracam do książęk:crazy:

Hej dziewczyny

Dawno u Was nie byłam, bo praca nie pozwala mi czytać Was na bieżąco :(
Dziś byłam u gina z wynikami toksoplazmozy, cytomegalii i różyczki.
Wystawił mi skierowanie do szpitala zakaźnego, bo stwierdził że jestem zarażona toksoplazmozą i absolutnie nie wolno mi teraz zajść w ciążę.
Jestem przerażona, nie wiem co mam o tym myśleć i robić.
A do tego wszystkiego jeszcze dodał, że najprawdopodobniej będę musiała iść do państwowego lekarza po skierowania, bo w tym szpitalu mogą mi nie uznać skierowania z prywatnej kliniki.

Jestem załamana :(

Proszę napiszcie, jak to się leczy i czy faktycznie będę musiała iść do państwowego lekarza po skierowanie???

Witam miłe Panie :-)
Nie wymienię bo jak zwykle nie wiem kto jeszcze jest a kto już uciekł :-)

Dziewczyny po tabletach, mam nowe spostrzeżenia ;-) Co cykl organizm zachowuje się inaczej, przynajmniej przez pierwsze miesiące i cholera wie co z tego będzie. Miesiąc temu miałam bardzo silne przeróżne objawy dni płodnych, w tym kompletnie nic. Niemal niemożliwe jest ustalenie jakiejś średniej, owulacji, śluzu i temperatury :baffled: Także nie mam pojęcia co będzie z tym cyklem, ale raczej się nie nastawiam pozytywnie. Oby u was poszło płynniej :-) Maj to taki piękny miesiąc na poród... Ach...

Ja ostatnio mało piszę, bo mam seksoholizm :-D Maltretuję TZ, biedak chyba zacznie brać nadgodziny żeby mnie unikać :-D Tka to jest, gdy się odstawi chemię i ciałko dostaje wariacji, jak nastolatek puszczony z dala od rodziców :-D:-)

Kochane nie smutać mi się tu, z mężczyznami tak jest, są z innej planety, przeczekać, porozmawiać, a potem pogodzić sie w łóżku. Złe uczucia i smutki są nam potrzebne, jak inaczej odróżniłybyśmy te dobre?

A ciążowe humorki też są normalne, proszę zwalać na nie winę i od razu wszystko jasne :-) Kobiety tak już mają, albo mają owulacje, albo okres albo ciążę, biedne te nasze rodziny ;-):-) I my biedne też, same ze sobą nie możemy wytrzymać.

Kala jaki cudny sen, mi się śnią same bzdury ostatnio, tak głupie, że szkoda na nie papieru. I jak, nie chciałabyś już tak w realu? :tak:
kochana ja tez wogule nie czuje czy mam owulke czy nie ale chyba mam bo jak byłam u gina kiedyś to powiedział ze ładny pęcherzyk 18 mm i że za dwa dni pęknie - więc chyba jest :) i tak jak u Ciebie u mnie po odstawieniu tabsuów libido skacze jak szalałe - i chyba najmocniej w okolicach owólki - tylko po tym ją moge poznać :):):) i grozi mi seksoholizm :)

Przyszłam na obiadek i chciałam tylko powiedziec że nadrobiłam:))

tak wszystkie piszecie że senna wam jakoś - myślałam ze tylko mi:)) U nas jest ze 35 stopni i słońce i nie ma czym oddychać! umrę jak będę wracała autobusem do domu:((

Bunia super że wróciłaś i że humor znowu świetny:)) Jednak wakacje dają powera do dalszego życia:))

Marylka a w jakiej firmie się wkońcu ubezpieczyłaś? I jak tam utarg??

Hope - tak najlepiej jak nie wiesz co kiedy i jak się dzieje:) wtedy spontanicznie jest:))

Maran współczuje bidulko niewyspania... Może jednak dzisiejsza nocka też będzie dobra?? Oby:)

Julitka najlepiej chyba ok 7 tygodnia, wtedy będzie cos widac...

wracam do książęk:crazy:
Monia ja napisałam wniosek do uniqua - ale jakoś umowy jeszcze nie dostałam wiec czekam
poczekam na listonosza jak dziś nic nie przyjdzie to dzwonie do babki co z umową

josehpine mama na zakupach spożywczych z Dominikiem :) ja dziś utarg taki średni mam ale mam nadzieje że sie poprawi :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry