reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie ponownie!

Ufff, już prawie cały salon pomalowany oraz listwy! PADAM! :eek::eek: M. w pracy, jak wróci, to bedzie miał niespodziankę.

A własnie się dowiedzieliśmy, że nie możemy złożyć oferty ws. kupna jednego fajnego mieszkanka... :baffled::baffled::no::no: No cóż, musimy poczekać na inne. :eek: Ale póki co niedługo nasze pójdzie do sprzedaży. Może w przyszłym tygodniu. ;-)

Mama - trzymam kciuki, żeby jednak mimo wszystko były szanse w tym cyklu! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ściskam Cię!
Ewelinka - mam nadzieję, że badania Ci pięknie wyjdą, ale faktycznie długo musisz czekać. Tylko cierpliwości. :tak:
Krakowianka - tylko się tam nie przemęczaj w pracy.
Bunia - witaj po urlopie. :-) I dzięki za kartkę!

reklama
Byłam tydzień u znajomych i nad morzem, było super....!!!
Ostatni tydzień urlopu spędziłam w domku i robiłam przetwory, ogórki, paprykę, dżem ze śliwek. Dzisiaj jeszcze muszę złożyć ogórki do kiszenia i sałatkę z większych zrobić. Została mi jeszcze cukinia i kabaczki do złożenia, ale dzisiaj już chyba nie dam rady.
Poza tym starania były, ale wrzuciłam na luz w tym miesiącu i nie patrzyłam kiedy powinniśmy.....

Agnieszka leczo super się mężulkowi udalo. Mniam mniam :rofl2::rofl2::rofl2:
A rybki to najpierw w jajku obtaczam, a później w bułce tartej i na patelnię siup :-D

Mama kobieto założyli nam w końcu te zewnętrzne w tamtym tygodniu jak może doczytalaś albo i nie i rewelacja :rofl2::rofl2::rofl2: Normalnie taki odlot że hej. Najchętniej to ja bym chciała mieć cały czas noc w dzień. Lubię zasuwać je na dzień i mi to wcale nie przeszkadza czy jest słońce czy go nie ma. A i słońce nie dochodzi to fakt jak się zasunie i zamknie okna. A najlepszy efekt jak się na chwile otworzy okno a tu buch takim gorącym powietrzem że szok :-D:-D:-D Jestem zachwycona, mężulek też. O teraz mam wlaśnie noc w dzień :-D:-D:-D Super sprawa. Przyjdę po nocce, zasunę i będę spać jak w nocy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Na dworzu taka pogoda, że ugotować się można:baffled: Nawet w parku, gdzie jest cieńwcale nie jest lepiej...

agnieszko sól, pieprz potem obtaczam w mące i roztrzepanym żółtku i na patelnie.

...co do ryby już wiem wyczytałam z necie i znalazłam świetny przepis spróbuję :tak::-D
i dziękuję za wasze odpowiedzi:))

Aguś rozciąganie malca w brzuszku mamy to normalne zachowanie dziecka.Ty możesz odczuwać to w dziwny sposób bo jest to dla Ciebie jakaś nowość i myślę że z biegiem czasu się przyzwyczaisz :tak: Jestem pewno że na pewno nic Twojemu dziecku złego w brzusiu się nie dzieje tylko po prostu się gimnastykuje i rośnie a co za tym idzie...ma co raz mniej miejsca więc spokojnie Aguś to normalne uczucie i bądź spokojna.Czasami może być tak że kopnięta będą Cię boleć(leciutko)ale to znak ze dziecko jest bardzo ruchliwe :tak:

Uciekam sparzyć rybę :-D

mama w dzień białkowy mozna to co ci wysłałam w mailu i oczywiście ryby, dzis jeszcze tu zostajemy więc będe na domowym!Zaraz cos łyknę na ten brzuch bo skurcze straszne.

reklama
Dziękuje wszystkim za ciepłe przyjęcie, miło tu u Was ;)

maryla ja o Patryka starałam się pół roku i kiedy właśnie mieliśmy zrobić przerwę okazało się, że jestem w ciąży. Dlatego teraz jestem pełna nadziei.
ja już troche odpuściłam i w tej chwili jestem na etapie kiedy sie uda wtedy będzie :) ale mimo to na 2-3 dni przed @ zastanawiam sie czy czasem sie udało :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry