marta - mi nie wolno dawać kawy

Zaczynam zachowywać się jak wiewiórka po kawie z "Czerwonego kapturka historii prawdziwej"

Nie wiem czemu tak a nie inaczej na mnie działa ale to koszmar

Raz na uczelni chłopaki mi wcisnęli cały kubek kawy - przegadałam z wykładowcami trzy 90 minutowe wykłady bo nie mogłam się zamknąć

Więcej mi kawy nie dali
mama - mam pytanie - ty w drugiej ciąży wcześniej czy później niż w pierwszej czułaś ruchy maluszka? Bo nie wiem czy mam już paranoje i mam iść do psychiatry się leczyć czy do gina bo coś nie tak bo Karola mnie kopła jak miałam 16t3d a teraz jeszcze nie czułam nawet smerania :-( Może jestem przewrażliwiona
krakowianka - nie no na panieński trzeba zajrzeć choćby na godzinkę

Ja w 8 tygodniu wymiotując jak kot i mając skurcze poszłam na wesele do znajomych

Nie piłam za to sobie potańczyłam i zamiast wyjść po 18 wyszliśmy po 23

Nie dotrwaliśmy do oczepin bo już padałam na pyszczek

Ale warto było

A dziecku nic nie było

Ostatecznie w każdej chwili możesz wyjść jak się źle będziesz czuła - koleżanka chyba wybaczy
musia - witaj

Na ząbkowanie są dobre czopki Viburcol - są homeopatyczne więc nie szkodzą dzieciaczkowi a działają

A te żele - raz działają a raz nie
A u mnie burza przyszła i choć jeszcze nie pada to suuuperrr wietrzyk wiele i jest takie miłe powietrze

Męczą mnie od pół godziny skurcze

a boli jak pieron

Chyba za dużo spacerów dzisiaj :-(
Dziewczyny - muszę uzupełnić w jakimś stopniu moją stronę - podajcie ni tematy najbardziej was nurtujące odnośnie leków w ciąży czy dla dziecka żebym mogła coś napisać bo jak chce zacząć to piszę o wszystkim
A wolę pisać konkrety