reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńka a jakiej firmy ten ekspres? Mi się marzy jeden na kapsułki ale 600zl kosztuje, a poki co nie ma pieniędzy na takie głupoty :-D:-D a z drugiej strony ekspres zbędny jest, bo niedaleko jest sklep z przeróżnymi kawami, mieli na miejscu i jest świeżutka i pachnaca, arabika. Różne smaki. Mniam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nika oj dokładnie. Męczące upały... oooo słońce zaszło... jest jakaś nadzieja na deszczyk

A ja zapraszam na lody, porzeczkowe :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Wisienko o tych specyfikach słyszałam od koleżanki że wcale nie działają, dlatego nie kupowałam. Ale no muszę kupić, bo a nóż pomoże. A gryzaczki to też fajny pomysł, nie słyszałam.:sorry:

MUSIA- chamomilla 30 takie granulki homeopatyczne rozpuszczasz w wodzie i podajesz albo czopki homeopatyczne Viburcol N...polecam

ja ide z Zuza na rower,Tomi dzierga schody w plytkach...

czołem.
dzisiaj sie poddaje i nie bede nadrabiac. moge prosic o skrot wydarzen?
wlasnie wrocilam z pravy i wrzucilam pranie, podprasuje zaleglosci, zrobie koalcje i jeszcze popracowac musze :( cholerny swiat!
i piersi przestaly mnie bolec dzis kompletnie i nic mi sie juz nie dzieje, wiec zakladam, ze po raz 15ty z ciazy nici.

buzki

Magus jak tam po pracy. U mnie rozpetała się @ i musiałam odszukac apteczke i juz mam i wziełam nospe i lepiej będzie
no u mnie troche lepiej.. nie mam juz takich mdlosci i az sie zastanawiam czy wszystko ok.. ale pobolewa mnie czasami troche podbrzusze wiec raczej jest ok..

dobrze, ze @ sie rozpetala :D jeszcze troche i bede przesylac fluidki i trzymac mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

ok to ja uciekam :) buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pysia- nigdy nie wiadomo jak długi będziesz miała kolejny cykl... i żadna z nas nie powie Ci kiedy będziesz miała te dni...

Wisienko- ja brałam wiesiołka i w drugim cyklu już pomógł:tak:
tylko coś w tym miesiącu jest do d***:wściekła/y:

No to jestem na chwilkę...
i witam wszystkie Babeczki :**

nika, mama dziękuje za rady. Pójdę do apteki, ale musze zaczekać aż Adrian wróci, bo mały śpi a ja go nie zostawię samego. Pewnie nie pośpi długo, bo go te dziąsełka bolą. Biedny maluszek.

ewcia witaj ;)

mama miłej przejażdżki.

jestem-bylam z dziecmi na rowerach.... [FONT=&quot]
h040.gif
[/FONT]
teraz jedza kolacje a ja polykam slinke,ale juz mi sie miesko w rosolku grzeje...
Tomi jeszcze docina te plytki-raczej dzis nie bedzie fugowal:sorry:

acha-nasz Pralinka pisala mi wczorej sms'ka ,ze maż cos grzebal w kompie i niestety nie dziala teraz wogole i ma nadzieje ,ze za kilka dni do nas wroci..

marta - mi nie wolno dawać kawy :-p Zaczynam zachowywać się jak wiewiórka po kawie z "Czerwonego kapturka historii prawdziwej" :laugh2: Nie wiem czemu tak a nie inaczej na mnie działa ale to koszmar :no: Raz na uczelni chłopaki mi wcisnęli cały kubek kawy - przegadałam z wykładowcami trzy 90 minutowe wykłady bo nie mogłam się zamknąć :zawstydzona/y: Więcej mi kawy nie dali :-p

mama - mam pytanie - ty w drugiej ciąży wcześniej czy później niż w pierwszej czułaś ruchy maluszka? Bo nie wiem czy mam już paranoje i mam iść do psychiatry się leczyć czy do gina bo coś nie tak bo Karola mnie kopła jak miałam 16t3d a teraz jeszcze nie czułam nawet smerania :-( Może jestem przewrażliwiona :sorry:

krakowianka - nie no na panieński trzeba zajrzeć choćby na godzinkę :tak: Ja w 8 tygodniu wymiotując jak kot i mając skurcze poszłam na wesele do znajomych :-p Nie piłam za to sobie potańczyłam i zamiast wyjść po 18 wyszliśmy po 23 :-p Nie dotrwaliśmy do oczepin bo już padałam na pyszczek :-p Ale warto było :-D A dziecku nic nie było :tak: Ostatecznie w każdej chwili możesz wyjść jak się źle będziesz czuła - koleżanka chyba wybaczy :tak:

musia - witaj :-D Na ząbkowanie są dobre czopki Viburcol - są homeopatyczne więc nie szkodzą dzieciaczkowi a działają :tak: A te żele - raz działają a raz nie :sorry:

A u mnie burza przyszła i choć jeszcze nie pada to suuuperrr wietrzyk wiele i jest takie miłe powietrze :-D Męczą mnie od pół godziny skurcze :crazy: a boli jak pieron :no: Chyba za dużo spacerów dzisiaj :-(

Dziewczyny - muszę uzupełnić w jakimś stopniu moją stronę - podajcie ni tematy najbardziej was nurtujące odnośnie leków w ciąży czy dla dziecka żebym mogła coś napisać bo jak chce zacząć to piszę o wszystkim :-p A wolę pisać konkrety :tak:

reklama
Sol witam ;) mówisz że lepsze czopki?

mama ale mi smaka na rosół narobiłaś :-D Ja wczoraj chińszczyzne miałam, a jutro chyba rodzince zrobie rosołek:rofl2:.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry