reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie cieplutko!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie Was z wczoraj nie nadrobie ale dzisiaj sie witam z Wszystkimi !!!!! Pogoda u mnie nawet zapowiada sie ciekawie wiec pranko pójdzie pełną pralką :) Jak dziewczyny samopoczucie??

reklama
Ewelinko bede trzymala mocno zacisniete &&&& za wyniki!!!
Biedna ze ta reka Ci tak spuchla...Moze oklady pomoga? Tulam Cie :*
Slyszalam ze w Polsce pogoda nieciekawa, szkoda drzewka :(
A Wy gdzie i kiedy wybieracie sie na wakacje Kochana? Bo my tez za ok. 2 tyg. jedziemy :)

Ewelinko bede trzymala mocno zacisniete &&&& za badania!!!
Biedna ze ta reka Ci tak spuchla...Moze oklady pomoga? Tulam Cie :*
Slyszalam ze w Polsce pogoda nieciekawa, szkoda drzewka :(
A Wy gdzie i kiedy wybieracie sie na wakacje Kochana? Bo my tez za ok. 2 tyg. jedziemy :)

Dziękować :*
Ręka da radę - dobrze, że lewa ;-)
Pogoda dziwna, bo wczoraj cały dzień było przepięknie, a w nocy takie szaleństwa....dziś od rana wietrznie, ale dość przyjemnie...jabłnki mi baaardzo szkoda, pyszne jabłka rodziła....wsadzę nową ;-)
My wybieramy się na 2tg. do Zakopanego, wyjeżdżamy 28.08. w sobotę, wściekle rano, czyli koło 3-4 :-D
A Wy gdzie się wybieracie????

witam sie -nie mam weny,nie mam nastroju...mam ochote wleciec w jakąś ciemną dziure i wyleciec z drugiej strony z dobrymi wieściami... [FONT=&quot]
th_holeinwall.gif
[/FONT]

dzieci zaraz ida do przedszkola ,ja do tego czasu mialam juz byc w ciąży-jezdzic na badania ,wizyty...a co...dzieci zawioze rano do przedszkola i co...wroce i pojde spac???
co mam robic w domu-ile mozna sprzatac i gotowac-jak 2 bedzie w przedszkolu to kto mi bedzie balaganil???
nic-mysle ,ze zaczne szukac pracy i czyms sie zajme bo nie wyobrazam sobie tak poprostu byc w domu...nie mam pewnosci czy ta ciąża bedzie możliwa-bo coraz gorsze hormony dostaje a efektu brak......

Ewelinko my lecimy do brata mojego S, znaczy do rodzinki :) Brat S ma zone japonke i mieszka w Tokyo i mu sie rok temu niecaly corcia urodzila wiec jedziemy ja zobaczyc i pozwiedzac Japonie (S chce zobaczyc tez Hiroszime i Kioto) A potem w drodze powrotnej do Australii chcemy sie zatrzymac na pare dni w Singapurze na zakupy :)
OJ Kochana zazdroszcze Ci wyjazdu do Zakopca! Kocham to miejsce. Rok temu w marcu bylismy z S w Zakopcu, byl jeszcze snieg i bylo super a jakie jedzenie dobre! NIEBO W GEBIE!!!! :)

Mamunia Kochana dobry pomysl!!! Zajmij sie czyms innym niz myslenie o malenstwie a tym szybciej przyjdzie!!! Wiem ze latwo mi mowic ale zobaczysz ze tak bedzie! Trzymam &&&& za Ciebie z calych sil jak za wszystkie tutaj :) Ostatnio mialas za duzo stresow i badan i mysli caly czas o tym zeby poczac malenstwo....tak nie mozna, trzeba wrzucic na luz Kochana. Ja tak zrobilam i to juz po pierwszym cyklu.
Tule Cie :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie -nie mam weny,nie mam nastroju...mam ochote wleciec w jakąś ciemną dziure i wyleciec z drugiej strony z dobrymi wieściami... [FONT=&quot]
th_holeinwall.gif
[/FONT]

dzieci zaraz ida do przedszkola ,ja do tego czasu mialam juz byc w ciąży-jezdzic na badania ,wizyty...a co...dzieci zawioze rano do przedszkola i co...wroce i pojde spac???
co mam robic w domu-ile mozna sprzatac i gotowac-jak 2 bedzie w przedszkolu to kto mi bedzie balaganil???
nic-mysle ,ze zaczne szukac pracy i czyms sie zajme bo nie wyobrazam sobie tak poprostu byc w domu...nie mam pewnosci czy ta ciąża bedzie możliwa-bo coraz gorsze hormony dostaje a efektu brak......

mama tulam cie mocno !!!!!!
Głowa do góry kochana!!!! Nie wolno siei tak zamartwiac bo to napewno nie jest dobre!!! Pamietaj ze nie jestes sama. Nas jest wiecej !!!!!!

Hejoo:happy:

Patryczek dzisiaj zdecydowanie lepiej spał po tym Viburcolu. Budził się kilka razy, ale już nie co chwila jak wcześniej.:tak: Też zimny gryzaczek nam dużo pomógł. ;-)

Uciekam robić śniadanko dla moich chłopaków;-). Patryczek już głodny, a Adriana zaraz do pracy muszę budzić. Wpadłam tylko napisać jak przebiegła noc i znikam.:sorry:

mama jestem pewna że nim sie obejrzysz to dziecię już będzie:tak:

czesc kochane witam sie po śniadanku z kawusia:)
Mamunia - nie wolno sie załamywać głowa do góry i to już !!! wiem ze jest ci coraz ciężej jeszcze jak człowiek sie tak stara a tu nic ..ale musisz wierzyć ze przyjdzie taki moment ze zobaczysz 2 krechy :) Tulam Cie kochana :*

Witam sie z pracy! :-)

th_holeinwall.gif
[/FONT]

Mamusiu kochana - nie poddawaj sie! Czasem przychodzi trudny dzien, zwlaszcza, gdy starania trwaja dluzej niz bysmy chcialy... Ale zobaczysz, nadejdzie ten piekny dzien! :tak: Zawsze warto znalezc zajecie - odstresujesz sie, zajmiesz glowke czyms innym, moze poznasz nowych fajnych ludzi... :tak:;-) Ale nie poddawaj sie, kochana - sciskam Cie mocno, tule i przesylam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*:*:*

Jaewa, Musia, Szczesliwa, Renna i wszystkie ranne ptaszki - heeej! :-)
Maggy - czesc kochana, jak brzusio? :-) Widzialam, ze nie moglas spac. Mam nadzieje, ze wypoczniesz po tej nieprzespanej nocy.
Szczesliwa - jak samopoczucie i dzidzia? :-)
Jaewa - aaaale Ci fajnie z ta Japonia! :-) A czy moge Cie prosic o karteczke? Ja tez Ci z checia wysle, jesli chcesz, z poludnia Norwegii. ;-) Ja mam rodzinke w Adelaide i mam nadzieje ich w koncu odwiedzic, ale Sydney jest chyba piekniejsze!

Ostatnia edycja:
reklama
th_holeinwall.gif
[/FONT]

Krzysia, kochana moja...nawrzeszcz na los.......zbluzgaj go...wyrycz się...podołuj się - tylko pytam - co Ci to da????????????? Weź się w garść....masz dwójkę przecudownych dzieci!!!!!!!!! Poświęcaj im czas.....zacznij biegać...jeździć na rowerze...ćwiczyć....czytać...rozwiązywać krzyżówki....cokolwiek!!!! Musisz zorganizować czas dla SIEBIE!!!! Nie sprzątanie, gotowanie itp. NIE!!!! Zrób coś dla siebie, kiedy dzieci nie ma....Nie myśl, co by było gdyby....nie czekaj na kolejne dzieciątko....nie czekaj na testowanie...nie licz...nie spiesz się....bóg dał Ci dwójke dzieci!!! Dlaczego nie miałby Ci dać trzeciego??????????????????????????????? Tylko ja Cie proszę wyluzuj....odpocznij...nabierz dystansu do życia, do sytuacji, do siebie....może tak jak piszesz - zacznij szukac pracy - nie ma to jak wyjście z domu, do ludzi....wyjedź gdzieś...
Przytulam Cię do cyca....uśmiechnij się!!! Życie dało Ci tak wiele!!! Dziękuj za to co masz, a reszta przyjdzie w najmniej oczekiwanej chwili....zobaczysz :tak:

Jaewa, to fajny wyjazd Wam sie zapowiada! Super. A Zakopane - magiczne miejsce....wiele wspomnień, a jedzonko....fakt....niebo w gębie - zwłaszcza łoscypek z żurawiną...mniami... ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry