reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lecę na pole z psem, bo to dobre odżywianie sprawiło, że mi urusł brzuch:szok::szok: i muszę się go pozbyć:-pa na kolację jakieś marchewki zjem, albo coś w tym stylu

MONISIA- najudańszego urlopu Wam życzę!!!

reklama
Witam..jestem i zyje.. ledwo. dzisiaj 10h w pracy mnie wykonczylo.. do tego ten upal... i moj brzuszek coraz wiekszy :)

jaewa- Japonia!!! ale super!!!!! :D no to bedziemy czekac na fotki :D

ide cos zjesc. kolezanka przywiozla mi frankfuterki z PL :D mniam mniam :D

monisia a czemuz miałby sie nie udać.:-)
U mnie @ w pełni szaleje jest bardziej wściekła ni z zwykle. Jutro jadę do naszej Ewci na pogaduchy i kawencję. Na pewno będzie miło....

mama dzięki za streszczonko ;-):tak: - tzn ze u ciebie Clo już 3 razy było i narazie nic ?? Kurcze trzymam ckiku zwby te nowe hormony pomogły zatem

Witam się z Wami powakacyjnie i witam nowe foremki :-D

A co nosi w brzusiu nasza Aga wiadomo już ?? :confused:

Marcepanek mam nadzieje ze wszytko bedzie ok - i odpoczywaj kochana

Maggy zrób fotke brzusia :tak:

jestem-komp mi sie zawiesil,pojechalam do piekarn po swieze bulki dla rodziny na kolacje z sama obeszlam sie smakiem-matko jaki zapach...no nic nie dla psa kielbasa-zjadlam warzywka...

WISIEŃKA- u Ewci na pewno bedze milo
KYRA- dzieki-tak mam 2 dzieci ,ale wierz mi,ze zeby miec ta dwojke to tez swoje przeszlam i hormony bralam...tylko to ktore stracilismy (pierwsze) przyszlo bez problemu...teraz znowu hormony...

SORBUS- nie ,mialam 2 cykle z Clo...w drugim pecherzyk nie pekl i endo bardzo cienki...wiec wiecej nie kazal brac...ten cykl jestem bez lekow bo dostalam @ w 18 d.c. mimo Clo:szok:tak wiec jak teraz dostane @ to bede brala estrofem jakis lek ktory sie podaje przy hormonalnej terapii zastepczej kobetom w menopauzie....skutki uboczne przemilcze bo juz sie na ten temat rozpisywalam i tylko mi to cisnienie podnosi...a w nastepnym cyklu dostane znow Estrofem+ Clo i ...bede wierzyc,ze moze teraz sie uda...

a u Szczesliwej jeszcze nie wiadomo jaka plec
MAGGY- wlasnie,poprosimy -jesli masz sile-o fotke brzusia:tak:

mama ten estrofem to chyba coś podobnego co ja brałam - progynove - tez sie podawało kobietom w czasie menopauzy (estradiol) i skutków było móstwo na etykiecie a ja nie miałam żadnych także głowa do góry kochana będzie dobrze zobaczysz

reklama
maggy ty nasza kuleczko kochana , jaka musisz być rozkoszna
mama miej przed oczyma moje 62, ja tez tylko wącham skórki od chlebka... i pamietaj co powiedział Tom. Najgorsze pierwsze 2 tygodnie:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry