B
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
POK- ja to wszystko rozumiem co napisalam ,ale bez obrazy jestes z nami od niedawna i nie wiesz jake byly moje poczatki-mam 2 dzieci-owszem,ale i z zajsciem w te ciąże byl problem....po poronieniu i operacji staralismy sie 8 miesiecy zanim sie udalo o Dominika ponad rok i to wszytko na leczenu hormonalnym...
teraz tez biore hormony od lutego i nic nie pomaga...mam prawo sie wyzalic i zrobilam to i nie smecilam wiecej tylko caly dzien bylam poza domem...ja tez w tragicznych okolicznosciach stracilam przyjaciela a mial byc moim swiadkiem na slubie-zginal 2 m-ce przed naszym slubem,potem zmarl moj dziadek -najukochanszy,potem poroniene,operacja,choroba b.powazna mojego taty-niedawno mial wypadek-nie bede sie licytowala kto ma gorzej b nie o to chodzi...
wiem-mam dwoje dzieci,ale jak Ty pragniesz pierwszego tak ja tak samo mocno pragne trzeciego i nic na to nie poradze...
jezeli Was drazni moja postawa,albo tu nie pasuje to moge z Wami nie pisac.....
Nie myśl nawet, że mogłabyś z nami nie pisać! Ściskam Cię najmocniej!MONIA- no wlasnie napisalam i nie smecilam dalej....ale widac ,ze dla niektorych kolezanek napisalam o jeden post za duzo...Mama każdy ma prawo sobie posmęcić jak mu źle!
Przecież po to jest takie forum żeby sobie poagać w tych gorszych chwilach...
BUNIA- kochana Ty moja

JULITKA- dziekuje....zawsze ja pocieszam...a jak raz ja potrzebowalam to dostalam w lepKochana nikt nie da Ci od nas odejść jesteśmy z Tobą zawsze![]()

Tu chodzi o to żeby być ze sobą na dobre i na złe dni:-)ja bylam pewna, ze tu chodzi o stawianie na nogi a nie glaskanie po glowie...
Ten miesiąc staramy się i czekam na brak @.