Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lilou-gratuluje-no to pochwal sie po olu cyklach sie udalo???Witajcie,
Miało mnie nie być, ale pracuje trochę z domu i mam necika:-)
Zrobiłam wczoraj test (@ powinnam dostać w piątek) ale tak bolał mnie brzuch i coś mnie tknęło. Po jakiejś chwili wyszła leciutka druga kreseczka, więc zrobiłam drugi i to samo. dziś zrobiłam taki super czuły który pokazuje orientacyjny czas ciąży i wyszło "pregnent 1-2". Nie wiem czy już się cieszyć. Na razie nic do mnie niedociera i strasznie się boję..
Lęcę poczytać co naskrobałyście od piątku.

kurka przeczytałam Twojego posta i tak sobie pomyślałam "żeby to był złoty strzał z tych pełnych jajek" i trzymam bardzo mocno za to kciukasyDziewuszki moje kochane no ja nie wiem Was zostawic na godzinke i juz taka produkcja ze szkoda mowic!!!
Gdalam z moim S bo dzwonil i mowil ze sie stesknil i ze "jajka ma pelne" jak ja to okreslam
To sie pewnie bedzie dzialo jak wrociPewnie mnie jutro nie bedzie na BB;-)
Witajcie wszystkie co juz wstaly
A ja sobie wlasnie z wieczorka piwko otworzylam![]()
no to strzeliłam gafeDziewczyny jesteście normalnie kochane :**
Sol-
Monia, Mama, Marylka- dziękuję Wam za podtrzymywanie na duchu... :*
Zapmarta- tak pójdę do gina w 11 dc, a kiedy to będzie, to nie wiem...
Cykli takich nigdy nie miałam....
Mama- nie chce mi się nic gotowaćale K. już mi zapowiedział co by chciał więc luzik, bo długo się nie robi... a zresztą Dorotka ma zawitać...
)
Marylka- jesteś normalnie Kochana :**
aż się pośmiałam z tego szefa
bo wiesz moim szefem jestem ja sama
Dziękuję, że jesteście!!!
Pomyłka.mama no bo Patryk, Piotruś to syn koleżanki do której ide i myślałam akurat o nichPomyłka.

a Ty testyujesz 26 a ja mam termin @ na 25;-)