reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
i jestem z powrotem a w między czasie robię obiadek:)

dziewczyny orientujecie się jak teraz się to robi aby zacytować więcej niż jednego posta?bo ja zgłupiałam już nooo...:(

lovely na razie czasu mi brak na robienie zdjęć więc teraz na bloga nic nie wstawię ale jak będę w Pl to zrobię zapas fotek i na pewno będą jakieś nowości:)

reklama
zmykam dziewczynki zająć się moim M;),może zajrzę wieczorkiem...
agnieszka,ja jeszcze tego nie próbowałam w nowym BB.nie można po staremu???

Ja też chcę lustrzankę... Straszna zazdrośnica ze mnie :oczko:
Może powinniście pomyśleć o zakupie lustrzanki bo jak zwiedzacie z mężem różne miasta to na pewno by się przydała a pamiątka w postaci zdjęć jest bezcenna bynajmniej moim zdaniem:)

Ja kupiłam mojemu M. w prezencie na urodziny a teraz ja korzystam;-)
teraz zmykam pojawię się wieczorkiem:tak:
Świetny dostał prezent no a wiadomo że jak ma M to i sama skorzystasz hehe i dobrze:)
no ja tez zmykam, muszeumyc wloski i zaraz jedziemy z moim do rodzicow, takze do wieczorka Szkraby moje :tak:

Udanych odwiedzin:)

Buziaki i zostałam sama:( ehhh

agnieszka - jeśli ktoś napisze coś mądrego bądź bardzo przydatnego - możesz mu za ten post podziękować - wtedy in więcej podziękowań tym post jest widoczniejszy w wyszukiwarce - przynajmniej na moim forum tak jest. Oznacza się w ten sposób posty przydatne i pomocne.

Ojej, się porobiło. Muszę oczy przyzwyczaić. Mam nadzieję, że zamienią trochę tego niebieskiego na inny kolor.

Życzę miłej niedzieli i jutro zamelduję się z pracy.

:-) witam się z wieczorka nowe forum mi się podoba .
ja mam wizytę 15 marca i do tej pory nie będę testować , szlak mnie trafi jak by było coś nie tak , wiec wolę poczekać . no może zrobię beta ale tak 12 marca na kilka dni przed wizytą , a @ może zaszaleje i się ni pokaże .

reklama
agnieszka - jeśli ktoś napisze coś mądrego bądź bardzo przydatnego - możesz mu za ten post podziękować - wtedy in więcej podziękowań tym post jest widoczniejszy w wyszukiwarce - przynajmniej na moim forum tak jest. Oznacza się w ten sposób posty przydatne i pomocne.
Rozumiem,dzięki:)
Ojej, się porobiło. Muszę oczy przyzwyczaić. Mam nadzieję, że zamienią trochę tego niebieskiego na inny kolor.
Życzę miłej niedzieli i jutro zamelduję się z pracy.
Dokładnie ten niebieski jakoś mi się nie widzi:(
:-) witam się z wieczorka nowe forum mi się podoba .
ja mam wizytę 15 marca i do tej pory nie będę testować , szlak mnie trafi jak by było coś nie tak , wiec wolę poczekać . no może zrobię beta ale tak 12 marca na kilka dni przed wizytą , a @ może zaszaleje i się ni pokaże .
No to czekamy na wieści 12go marca:)

miłego wieczoru życzę:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry