Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz Tom oczywiscie sport
a ja ide myju-myju i spac.jutro zawoze Zuze do przedszkola a na 8.15 mam sie stawic u mechanika bo 10 marca mamy przeglad auta a reczny nie dziala-brat zerwal mi linke jak bylismy u rodzicow i trzeba naprawic,takze pan mechanik odwiezie mnie i Dominika do domku a we wtorek mam autko do odebrania
tak wiec zamelduje sie jutro po 9.mam nadzieje,ze weekend mialyscie udany. AGNIESZKA a Ty nadal bez @???????????
oj,sie porobilo...BIBINKA-serduszko-jestesmy utro z Toba i czekamy na wiesci
Tak zaskoczenie pewnie było co?Cześć Dziewczyny:-) Nie było mnie tu jeden dzień a tu takie zmianyNa początku myślałam że źle trafiłam ale po rozpatrzeniu się widzę że jednak nie. Będę musiała się przyzwyczaić do tego ale po kilku dniach będzie już dobrze
![]()
Tak Ja bez @ nadal...czekam ehhhAGNIESZKA a Ty nadal bez @???????????
WitamyCześć wszystkim! Może i ja dołączę do tego wątku bo staranka zaczniemy pewnie za miesiąc lub dwa tak aby dzidziuś urodził się w przyszłym roku. Co z tego wyjdzie to już czas pokaże. Może się udaBędę więc tu czasem zaglądać
![]()
Witajcie
jak zwykle po dłuższej przerwie i na chwilkę ...
ale chciałam powiedzieć, że u nas wszystko ok i właśnie jutro rano lecimy na wakacjeudało się wszystko załatwić tak jak chcieliśmy więc
poza tym mam juz mebelki w kuchni i podłogi w całym mieszkankucoraz bardziej robi się tam fajniej a ja coraz bradziej nie mogę się doczekać przeprowadzki ....
nie dam rady Was nadrobić a tym bardziej poodpisywać .... pozostaje mi tylko wierzyć, ze u Was wszystko w porządku i czekać na powrót i chwilę wolnego czasu na "poczytanie" '
pozdrawiam![]()