reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczyny:-) Nie było mnie tu jeden dzień a tu takie zmiany:-D:-D Na początku myślałam że źle trafiłam ale po rozpatrzeniu się widzę że jednak nie. Będę musiała się przyzwyczaić do tego ale po kilku dniach będzie już dobrze:-D:-D

reklama
witam sie choc tylko na chwilke-goscie wlasnie pol godziny temu pojechali,Zuzia padla po 19 jak jeszcze byli a Domi wytrzymal do konca ich wizyty:tak:teraz Tom oczywiscie sport:eek:a ja ide myju-myju i spac.jutro zawoze Zuze do przedszkola a na 8.15 mam sie stawic u mechanika bo 10 marca mamy przeglad auta a reczny nie dziala-brat zerwal mi linke jak bylismy u rodzicow i trzeba naprawic,takze pan mechanik odwiezie mnie i Dominika do domku a we wtorek mam autko do odebrania:tak:tak wiec zamelduje sie jutro po 9.mam nadzieje,ze weekend mialyscie udany. AGNIESZKA a Ty nadal bez @???????????:sorry:oj,sie porobilo...BIBINKA-serduszko-jestesmy utro z Toba i czekamy na wiesci:tak:

Cześć Dziewczyny:-) Nie było mnie tu jeden dzień a tu takie zmiany:-D:-D Na początku myślałam że źle trafiłam ale po rozpatrzeniu się widzę że jednak nie. Będę musiała się przyzwyczaić do tego ale po kilku dniach będzie już dobrze:-D:-D
Tak zaskoczenie pewnie było co?
Aguś cofnij się kilka naście postów do tyłu i przeczytaj swoje życzonka urodzinowe od nas:)
AGNIESZKA a Ty nadal bez @???????????
Tak Ja bez @ nadal...czekam ehhh:(

a co u was?jak mija wieczorek?

Mój synek:)
bd3f98b0144209cf16a3390b06d15d32.jpg

...i jego figle na fotelu:)
75520058d944bc0af429da842faa6e36.jpg

:)
9acc4d047591b15f37b944cbaeefc868.jpg

Ostatnia edycja:
u mnie wieczor mija sportowo,wiec,ze tak napisze-nic tu po mnie :))))jakas taka zmeczona jestem ten wiatr u nas dzis szalal i tak mnie glowa boli a ile mozna pic kaw...takze klade sie bo jutro nowy tydzien trzeba zaczac.papaski

Cześć wszystkim! Może i ja dołączę do tego wątku bo staranka zaczniemy pewnie za miesiąc lub dwa tak aby dzidziuś urodził się w przyszłym roku. Co z tego wyjdzie to już czas pokaże. Może się uda :) Będę więc tu czasem zaglądać :)

Witajcie ;)

jak zwykle po dłuższej przerwie i na chwilkę ...
ale chciałam powiedzieć, że u nas wszystko ok i właśnie jutro rano lecimy na wakacje ;) udało się wszystko załatwić tak jak chcieliśmy więc ;););););)

poza tym mam juz mebelki w kuchni i podłogi w całym mieszkanku;) coraz bardziej robi się tam fajniej a ja coraz bradziej nie mogę się doczekać przeprowadzki ....

nie dam rady Was nadrobić a tym bardziej poodpisywać .... pozostaje mi tylko wierzyć, ze u Was wszystko w porządku i czekać na powrót i chwilę wolnego czasu na "poczytanie" ';)

pozdrawiam ;)

Cześć wszystkim! Może i ja dołączę do tego wątku bo staranka zaczniemy pewnie za miesiąc lub dwa tak aby dzidziuś urodził się w przyszłym roku. Co z tego wyjdzie to już czas pokaże. Może się uda :) Będę więc tu czasem zaglądać :)
Witamy:)
Jak każda nowa osóbka która do nas zawita prosimy o napisanie kilku słów o sobie aby lepiej się nam pisało:)
Życzę udanych i owocnych staranek,zaglądaj do nas jak najczęściej:)
Pozdrawiam serdecznie!

Witajcie ;)

jak zwykle po dłuższej przerwie i na chwilkę ...
ale chciałam powiedzieć, że u nas wszystko ok i właśnie jutro rano lecimy na wakacje ;) udało się wszystko załatwić tak jak chcieliśmy więc ;););););)

poza tym mam juz mebelki w kuchni i podłogi w całym mieszkanku;) coraz bardziej robi się tam fajniej a ja coraz bradziej nie mogę się doczekać przeprowadzki ....

nie dam rady Was nadrobić a tym bardziej poodpisywać .... pozostaje mi tylko wierzyć, ze u Was wszystko w porządku i czekać na powrót i chwilę wolnego czasu na "poczytanie" ';)

pozdrawiam ;)

Kapi cieszę się że u Ciebie wszystko ok i że wszystko udało załatwić się na czas.
Super że w mieszkanku idzie wszystko do przodu.
No i życzę udanych wakacji,koniecznie wróć do nas i napisz jak było:)
Buźka

reklama
Rozumiem ;-)

Dziewczyny chyba już śpią,tak puściutko tu dziś wieczorem :sorry:
Jutro mam wolne juupiii z czego się bardzo cieszę,może wybiorę się do centrum po prezenty dla rodziców i teściowej:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry