mama99
Fanka BB :)
:-):-) Witam się ze wszystkimi , miałam niedzielę z niespodziankami , i nadal jakoś się dziwnie czuję jakoś jak nie ja . nawet mam wrażenie że nic z tego , jakoś rezygnacja mnie dopadła, u mnie wieje jak cholera , świeci piękne słonko .. no dziwna pogoda .
. pobolewa mnie wszystko jak na @ , jakoś za wcześnie i nie normalnie . może mam już paranoję 
, zajrzę potem . Posprzątam domek i zajrzę .
Witam wszystkie nowe kobitki na forum .
. pobolewa mnie wszystko jak na @ , jakoś za wcześnie i nie normalnie . może mam już paranoję 
, zajrzę potem . Posprzątam domek i zajrzę . Witam wszystkie nowe kobitki na forum .
zawiozlam Zuze do przedszkola,odstawilam auto do mechanika-10 marca mamy przeglad auta a ostatnio linka od recznego sie zerwala i trzeba wymienic.a teraz Domino bajka,ja ogarniam domek i pisze do Was-bylam rano w piekarni i od razu kupilam twarog-zrobie dzis makaron a twarogiem i ze skwarkami-tak mnie jakos naszlo-nie mam dzis weny.MAMA99-prosze mi tu bez takich mysli-nie wiesz,ze pozytywne nastawienie to polowa sukcesu
pomyslmy dzis o naszej BIBINCE-ma wizyte u ginek .z tymi torbielami-niech Jej szybko ustala termin operacji i bedzie po sprawie-dojdzie do siebie i rozpocznie starania
AGNIESZKA-Alan niezle wywija
MARYLA- no nie wiem jak to dzis bedziesz miala z tymi klientami-mi szczerze nie chce sie nosa wystawic -brrrrr
a widzialas kilka stron wczesniej zdjecia moich dzieci-Agnieszka podopwiedziala jak sie wstawia zdjecia i dalam rade sama wstawic.JOSEPHINE-albo sprzedaz,albo naprawa,blbo przyciagnac za szmaty tamtego fachowca
AGNIESZKA-WOLNY DZIEN-hmmmm,milo,fajnie,ze chociaz u Was mila pogoda