Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kath - a mogę Cię prosić o podstawowe info na ten temat? Oczywiście, poszukam w necie, ale jeśli jest coś szczególnego na co musze zwrócić uwagę, to będę wdzięczna za info. I może jakiś przepisik?mama - chciałabym ważyć tyle co TY!!! Ale jeszcze trochę mi brakuje :-(
mary-beth polecam, ale z rozsądkiem i głową :-)

No i ma super podejście do dzieci - ostatecznie ma specjalizację w dzieciaczkach
Ale dorosłych też przyjmuje
To super że Zuzia tak do przedszkola chce chodzić - Karola też tak ciągnęła do dzieci - strasznie mi żal że nie stać nas na to żeby chodziła nadal :-( A do państwowego pójdzie dopiero od następnego września :-( No i gratuluję wagi
Też bym chciał tyle ważyć ale u mnie dieta jakby odpada
przynajmniej narazie 
A dzidzia razem ze mną bo właśnie kopie 
Ja uwielbiam się pakować - nie ważne gdzie jadę
A ja chyba gdzieś nie doczytałam - gdzie się wybieracie?
moja twierdziła jak byłam z Karolą w ciąży że sobie w tym wieku życie zmarnuję tym dzieckiem ze przecież studiów nie skończyłam i ślubu nie mam (rzeczywiście - byłam na studiach a ślubu nie mieliśmy bo się z teściową uparły na październik a my chcieliśmy maj a ja w lipcu zaszłam) Dla niektórych matek młoda córka w ciąży to wstyd bo przecież jeszcze kariery nie zrobiła
Dla mnie to chore ale cóż poradzisz? I kij że od jakiegoś czasu masz już dowód i sama o sobie decydujesz
Trzymam kciuki żebyś szybciutko dorobiła się ślicznej piłeczki 
Spacer się udał, kaczki w parku nakarmione nas oblężyły
Karola się pobawiła ze swoją siostrą cioteczną a ja trochę odpoczęłam
Za to jak wracałyśmy ze spaceru żałowałam ze założyłam bluzkę z długim rękawem
mamy już śliczną pogodę 

ewelina ja też robiłam raz dietę kopenhaską - koszmar - chodziłam głodna, wściekła, a mój mąż nie miał siły w pracy. Na dukanie byliśmy prawie 2 miesiące i nawet rodzinne obiady nie były złe bo nasze mamy zamiast smażonego robiły nam pieczone mięso, a zamiast ziemniaków jedliśmy surówkę :-)
mary - ja Ci nie podpowiem o śluz bo nigdy nie obserwowałam - tylko temp. A na jaki kolor się farbujesz?

My z małżykiem zrobiliśmy sobie urlop od Dukana na urlop - pojechaliśmy nad morze - codziennie ryby, lody, gyrosy i inne "tałatajstwa" - wróciliśmy do domu i co? Waga taka sama :-) W dukanie jest o tyle dobrze, że po zakończeniu chudnięcia jest faza "utrwalająca" - nie wiem czy działa, ale skoro jest to coś dawać musi - choćby utrwalenie dobrych nawyków żywieniowych ;-)

dieta to za duze slowo -zmienie poprostu kilka zasad i bedzie si a poza tym jak za 1,5 tyg bede brala znow hormony i bede jadla tak jak teraz to moze uda mi sie nie przytyc