reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PYZUNIA-rozumiem Cie doskonale!!!!:tak::-Dpowiem Ci co masz zrobic-dzwon do ginek.powiedz Mu jaki wynik i umawiaj sie na termin:tak::tak:;-)i jeszcze jedna prosba-my tu mlode laski jestesmy wiec prosze Cie-nie mow do nas PANIE-:laugh2::laugh2:GRATULUJE Z CALEGO SERDUCHA!!!A jak reakcja meza???

hey kochane laseczki własnie odebrałam wyniki BHCG poziom wynosi 1462 jak myslicie kochany który to moze być tydzień ale jestem szczesliwa czekam z niecierpliwoscią na odpowiedz woowww zostane mamusia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: pozdrowionka miłego dzionka
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beatka: najwazniejsze że macie do kąd wrócić i macie też tam swoją rodzinke wiec nie będzie tak xle ale jak mus to mus co zrobić mój Kamil też był 3 m-ce w Kanadzie i strasznie sobie chwalił zycie tam i tam jest prawie cała jego rodzina kuzyni wójki ciotki mama a nawet babcia tam jest pochowana ale u mnie jakby był mus to też bym wyjechała ale puki sytuacja pozwala to zostaje tu - choć to oznacza mieszkanie u rodziców a nie własne m no ale może kiedyś sie dorobimy :) choć mój mąż mówi że nawet jak wygramy w totka to co prawda wybudujemy nowy domek ale moi rodzice będą mieszkac z nami bo oni nam pomogli to my ich nie zostawimy i wogule nieźle się dogadujemy - choć ostatnio było małe spiecie ale jak to w życiu :) a do Kanady będziemy na wakacje jeździć - taką wizje ma mój małżonek :):):)

moj maz tak sie cieszy ciagle całuje mnie po brzuszku i juz mowi do dzidziusia normalnie bomba kochane laydys jestesmy mega szczesliwi i zycze wam kochane mamusie oraz te przyszłe obyscie doswiadczyły tyego uczucia co my całuje cieplutko

pyzunia- chociaz sie nie znamy to strasznie sie ciesze jakbym to co najmniej ja była w ciązy pamietam jakie to uczucie jeszcze tak nie dawno to ja robiłam test a to juz 2 lata w tym roku jak dzidzia jest z nami
wiecie dziewczyny ja to tak naprawde chciałabym bym juz byc w ciazy ale co zrobić trzeba poczekać:)
maryla -wiesz ja nahcetniej to bym spedzała pol roku tam i pol tu w polsce ale tak sie nie da niestety :) chociaz moze cos sie zmieni maz dostal przed chwila telefon z propozycją lepszej pracy wiec moze jednak polska chcociaz teskni mi sie za tamtym życie tam zyjesz z dnia na dzien pieniazki co tydzien wpływaj nie martwisz sie czy jak teraz wydasz wicej toci wystarczy do pierwszego no ale zobaczymy moze bedzie lepiej

moj maz tak sie cieszy ciagle całuje mnie po brzuszku i juz mowi do dzidziusia normalnie bomba kochane laydys jestesmy mega szczesliwi i zycze wam kochane mamusie oraz te przyszłe obyscie doswiadczyły tyego uczucia co my całuje cieplutko

pyzunia cieszę się że mąż tak pozytywnie zareagował i wiem dokładnie jaka jesteś mega szczęśliwa,cieszę się razem z Tobą:)

A Ja wypiję jeszcze kawkę i idziemy na spacer,zabieram ze sobą moją lustrzaneczkę może zrobię kilka ciekawych zdjęć i wrzucę coś w końcu na bloga:)

pyzunia, wielkie gratulacje dla was !!! Wiem jak to jest radość misza się z niedowierzaniem.
Już się nie moge doczekać kiedy my po kolei będziemy się informować i cieszyć z fasolek.

witam nowe staraczki, bo skleroza ze mnie. Już wcześniej miałam to napisać.:-)

ale kolorowo się zrobiło u nas na forum. Dziewczyny wiosnę już poczułyście. Co post to kolorowa czcionka.:-D

reklama
No dziś 1szy marca a jak Ja słyszę miesiąc marzec to od razu cieplej mi się robi:)))
no i bliżej do mojego urlopu,jak się cieszę!!!
:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry