• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kath - mój M. też śmiga w wodzie, ale dla nich tu to naturalna umiejętność... :-)
Mama - dzięki za maila! :-)

Ja się teraz idę suszyć, a potem zmykamy do Szwecji na zakupy. :tak::-):-) Zajrzę później. Miłego popołudnia! :*:*:*

reklama
Marylka- okaże się, ale po tym, to już na prawdę się wkręciłam:sorry2::sorry2:
Dalej mnie po tym cholerstwie ciągnie... bleee

Sol- spokojnie:-D przecież żartowałam:-D:-D
Karolcia ma jeszcze sporo czasu:tak:

mary - zazdroszczę wycieczki zakupowej :-D

Moje dziecię mnie rozwala swoją szczerością :-D Zakosiła mi truskawki i się przytuliła i mówi "mama kocham.... kocham truskawki" i dała mi buziaka :-D Nie ma to jak mała materialistka :-D
Spadam usypiać moje dziecię bo już mi dokończyła obiad :dry:

mary - zazdroszczę wycieczki zakupowej :-D

Moje dziecię mnie rozwala swoją szczerością :-D Zakosiła mi truskawki i się przytuliła i mówi "mama kocham.... kocham truskawki" i dała mi buziaka :-D Nie ma to jak mała materialistka :-D
Spadam usypiać moje dziecię bo już mi dokończyła obiad :dry:

spoko :-D:-D:-D:-D:-D
mojej siostry syn jak coś chce, to mówi:
tato, bo ja cię tak kocham, pójdziesz ze mną do sklepu,
albo
tato, bo ja cię tak kocham, dasz 10 zł:-D:-D

kochane musze sie pochwalić jak sie wejdzie na Babydesign Group i wejdzie sie w kontakt i zachodniopomorskie i Choszczni (wiem wiem długa droga) to tam jest tylko mój sklep wpisany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hip hip hura hura (a jeszcze dwa sklepy sprzedają ich wózki)

nie nadążam za Wami:zawstydzona/y: wybaczcie
u mnie na obiadek zupka grochowa i naleśniki ze serem
bolą mnie cycuchy i kłuje w dole brzucha :(
a co do testu to chyba nie wytrzymam do 26-go tylko zrobię wcześniej

MARY-BETH- bardzo prosze :tak:
SOL- szybkiego usypiania:tak:
EWCIA- no to jestes wkrecona:tak::-D

BIBINKA NAPISALA MI SMSKA ,ZE TESTY ALERGICZNE OK,NIE MOGA JEDYNIE MIODU I ZIOLOWYCH SYROPOW A WUJEK DENTYSTA PRZEJZAL ALI ZEBKI-POWIEDZIAL,ZE DAWNO NIE WIDZIAL TAKICH LADNYCH A BIBINKA MA 3 MALE UBYTKI,ALE JEJ ZROBI NA DNIACH ZA FREE

Kochane własnie się dowiedziałam ze wyjeżdzamy dzisiaj:szok::szok::szok:Pakowanie na maksa:szok:a najgorsze ze musze se jeszcze pazury porobić i pietki wypolerować:szok::szok::szok:
MISIA - od nas też WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIEJSZE, MNÓSTWA MIŁOŚCI, RADOŚCI Z BYCIA RAZEM, DUZO KOMPROMISÓW, A PRZEDE WSZYSTKIM POWIEKSZENIA RODZINKI!!!!!!

mamuś -pw :)

Ostatnia edycja:
reklama
marylka- GRAAAAATULUJEEEE!!!
monisia- NO TO PAKUJ SIE KOCHANA!!!!!
MAJQA- jesli nie wytrzymasz to zrob jak nie wyjdzie to powtorzysz pozniej jeszcze raz:tak:;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry