maryla86
Fanka BB :)
zapmarta: jakoś sobie trzeba życie umilać
a że mnie juz kolorowa czionka cieszy to co zrobić 

puzunia: raz jeszcze gratulacje tak sie ciesze i juz sie nie moge doczekać kiedy reszta dziewczyn no i oczywiście ja sama zajde w ciąże
ja tez mam nadzieje że w polsce sie polepszy i te które tu mieszkają dadzą sobie rade w koncu inni jakoś żyją a my jesteśmy wszystkie młode i przebojowe i świat nalezy do nas prawda mama05
??
puzunia: raz jeszcze gratulacje tak sie ciesze i juz sie nie moge doczekać kiedy reszta dziewczyn no i oczywiście ja sama zajde w ciąże
ja tez mam nadzieje że w polsce sie polepszy i te które tu mieszkają dadzą sobie rade w koncu inni jakoś żyją a my jesteśmy wszystkie młode i przebojowe i świat nalezy do nas prawda mama05

plec-corka
a w domu w pokoiku sciany na niebiesko,posciel i ubranka niebieskie,wozek dla odmiany...niebieski

i do tego pol ciazy stresowal,ze syn bedzie duuuzy,ta biedna juz szukala "sposobu"na cesarke bo bala sie rodzic a tu tydzien po terminie Niunia taka mala i do tego corka.
ale przezycie "dziwne",nie wiem jak to jest rodzisz-wiesz,ze Zuza a tu Ci lekarz mowi,ze syn.:-)teraz przy trzecim to chyba faktycznie lepiej niewiedziec-mam parke i co dedzie to bedzie-juz Je kochamy
chyba nie bylo go na zajeciach i na wykladzie na studiach jak bylo tlumaczone jak rozpoznac plec;-)ja juz pije niewiem ktora kawe i glowa nadal boli
zjadlam obiadek,syn spi a ja latam po forum,zeby sie nauczyc na nowo