reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zapmarta: jakoś sobie trzeba życie umilać :) a że mnie juz kolorowa czionka cieszy to co zrobić :):):):):):)
puzunia: raz jeszcze gratulacje tak sie ciesze i juz sie nie moge doczekać kiedy reszta dziewczyn no i oczywiście ja sama zajde w ciąże :)

ja tez mam nadzieje że w polsce sie polepszy i te które tu mieszkają dadzą sobie rade w koncu inni jakoś żyją a my jesteśmy wszystkie młode i przebojowe i świat nalezy do nas prawda mama05:)??:)

reklama
MARYLA-jasne ,ze jestesmy piekne i mlode i wszystko musi byc si:-D:-D:-Dnapisze Wam-bo wlasnie sie dowiedzialam-kumpela miala termin porodu na 25 lutego i lekarz Jej mowil,ze dziecko jest duze ,ponad 4 kg-plec synus. urodzila dzisiaj-wiec tydzien po terminie-waga 2500:sorry2:plec-corka:laugh2:a w domu w pokoiku sciany na niebiesko,posciel i ubranka niebieskie,wozek dla odmiany...niebieski:rofl2::-Dale jazda ,co?????????no i mial byc Olgierd a dla dziewczynki nie maja i teraz mysla...

mama05 no ciekawie mają ale lepiej tak niż jakby mieli wszystko różowe a ty chłop :):):) ale ten lekarz to troche dziwny chyba jakiś bo czy można się aż tak pomylić czy to jego niewiedza??? ale masakra :)

A wiecie jaka ja jestem dziwna weszłam nianie i zdziwiłam się jak okazało się że jest kilka pań z Choszczna a azarazem ucieszyłam się i okazało się że biora od 5 zł za godzine czyli przez miesiąc po 8 godzin to ponad 900 zł wychodzi - no wiem ciężka to jest praca ale łudziłam sie ze to będzie taniej i tak myśle czy jakby co to zatrudniać pracownika koszt 2000 czy nianie koszt ok 1000 ?? tysiak różnicy ale z drugiej strony ile wrażeń przeleci , no nic będe się martwic w przyszłym roku :):) musze sie cioci zapytac ile bierze za pilnowanie jest na emeryturze więc może mniej woła :):), dla mnie najlepiej by było gdybym ją zwerbowała :):) ale nie wiem czy ona będzie wolna :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARYLKA- no wlasnie,co za lekerz:wściekła/y::wściekła/y:150zl Ja kasowal:szok:i do tego pol ciazy stresowal,ze syn bedzie duuuzy,ta biedna juz szukala "sposobu"na cesarke bo bala sie rodzic a tu tydzien po terminie Niunia taka mala i do tego corka.:-Dpewnie jak wyjda z szoku to sobie poukladaja wszystko-moze niektore paragony maja to chociaz na inny kolor wymienia a jak nie to dokupia.:tak:ale przezycie "dziwne",nie wiem jak to jest rodzisz-wiesz,ze Zuza a tu Ci lekarz mowi,ze syn.:-)teraz przy trzecim to chyba faktycznie lepiej niewiedziec-mam parke i co dedzie to bedzie-juz Je kochamy:tak::laugh2:

mama05, oj ja bym się wściekła. Już nie chodzi o kolory, tylko o emocje. Przecież matka nawiązuje kontakt z dzieckiem, ja mówiłam cały czas "Karolku" i co nagle się okaże, że nie ma Karolka. To tak jakbym urodziła nie to dziecko. Kurczę nie można wierzyć tym lekarzom. A na pewnoo dobrze jest potwierdzić u innego lekarza usg. Niech ktoś jeszcze spojrzy na wszystkie parametry i płeć i zawsze będzie potwierdzenie z dwóch źródeł.

Witam po weekendzie :-)
Dziś powrót do domku był mega ciężki. spróbuję wszystko nadrobić :laugh2:
Zaczynam więc....

ZAPMARTA-no wiec wlasnie-glaszczesz brzuszek mowisz do Niuni ,wyobrazasz sobie to wsztstko ,nastawiasz sie a tu......:sorry2:wielki ginekolog w Poznaniu:baffled:chyba nie bylo go na zajeciach i na wykladzie na studiach jak bylo tlumaczone jak rozpoznac plec;-)ja juz pije niewiem ktora kawe i glowa nadal boli:dry:zjadlam obiadek,syn spi a ja latam po forum,zeby sie nauczyc na nowo:tak:PYSIA-witam :))))))))

reklama
no to niezle ja tez znam taki przyoadek ale to w irlandii byłoa tam to wszytsko z tymi lekarzami jest mozliwe... no coz my po obiadku.. chcialam wyjsc jeszcze na spacer ale pogoda sie zminiła z plus 10 stopni jest pewnie niecałe 2 i pada deszcze wiec na dzisiaj koniec bedziemy siedziec w domku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry