agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Huraaa pyzunia śliczny suwaczek
Jej jak ładnie się prezentuję
))
Jej jak ładnie się prezentuję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PYZUNIA ale fajnie:-),mam nadzieję,że niedługo wszystkie będziemy miały takie suwaczki.czekamy na kolejne trzy w najblizszym czasie:mama99,agus kula i sergeevna
:-)
ja tez chce dolaczyc do tego grona,tez chce!!!!!!!!!!!!PYZUNIA ale fajnie:-),mam nadzieję,że niedługo wszystkie będziemy miały takie suwaczki.czekamy na kolejne trzy w najblizszym czasie:mama99,agus kula i sergeevna
:-)
he,he,fasolka musi odpocząćno ja już też się nie mogę doczekać, ale jeszcze tydzień do testu...![]()
A teraz wybaczcie moje drogie, ale idę się zdrzemnąć, bo mnie się jakoś na sen zebrało![]()
to jest nas caaaała gromadaja tez chce dolaczyc do tego grona,tez chce!!!!!!!!!!!!))

3mam kciukasy za pozytywny testno ja już też się nie mogę doczekać, ale jeszcze tydzień do testu...![]()
A teraz wybaczcie moje drogie, ale idę się zdrzemnąć, bo mnie się jakoś na sen zebrało![]()
mama poczekaj już nie długo i Ty będziesz miała piękny suwaczek ciążowyja tez chce dolaczyc do tego grona,tez chce!!!!!!!!!!!!))
hehehe,he,fasolka musi odpocząć))