reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
moj mąż jest szcześliwy dzisiaj jak wrócił z pracy to pierwsze co pocałował brzuszek pogadał do niego a potem ja dostałam powitalnego buziaka :) oj ja juz bym chciała trzymac maleństwo na rekach ale jeszcze z tym bede musiała poczekać:)
fajnie,że mąż taki czuły;).póki co ciesz się ciążą i czekaj na pierwsze ruchy maleństwa!dla mnie to jest najwspanialsze uczucie na świecie!

reklama
no,ja jeszcze tydzien i mam ginek.da hormony-od 1 dnia @ bede brala i juz bede sie czula lepiej bo juz cos zaczne dzialac w kierunku dzidzi:tak::tak:juz nie moge sie doczekac jak bede tam u Maryli wybierac ubranka i rozne akcesoria:-Da ciekawe jak dzis Maryli poszlo-nie odzywa sie :dry:

zmykam póki co i idę kolacjować.
do wieczorka mam nadzieję,no chyba,że mąż mnie czymś zainteresuje:-D:zawstydzona/y:
maryla faktycznie cicho,może tyle klientów miała;)!!!

wiecie nie chwaliąc sie moj moż jest naprawde wspaniały np. jak sobie dzremałam w połódnie to spiewając mi do ucha budząc mnie wyspiewał ze bedzie idealnym meżem i ze bedzie mnie na rekach nosił smieci mi wynosił. to odrazu zaczełam sie do niego usmiechac choć mnie obudził a jak mowie mu ze jest moim skarbem i darem od boga to łzy ma w oczach i wtedy mocno mnie przytula mowiac ze bardzo mnie kocha :) to cały mój mąż:)

no,ja jeszcze tydzien i mam ginek.da hormony-od 1 dnia @ bede brala i juz bede sie czula lepiej bo juz cos zaczne dzialac w kierunku dzidzi:tak::tak:juz nie moge sie doczekac jak bede tam u Maryli wybierac ubranka i rozne akcesoria:-Da ciekawe jak dzis Maryli poszlo-nie odzywa sie :dry:
no ciekawe jak nasza marylka,chyba cały sklep sprzedała i opija z radości :))
zmykam póki co i idę kolacjować.
do wieczorka mam nadzieję,no chyba,że mąż mnie czymś zainteresuje:-D:zawstydzona/y:
pa,buźka kochana:)

wiecie nie chwaliąc sie moj moż jest naprawde wspaniały np. jak sobie dzremałam w połódnie to spiewając mi do ucha budząc mnie wyspiewał ze bedzie idealnym meżem i ze bedzie mnie na rekach nosił smieci mi wynosił. to odrazu zaczełam sie do niego usmiechac choć mnie obudził a jak mowie mu ze jest moim skarbem i darem od boga to łzy ma w oczach i wtedy mocno mnie przytula mowiac ze bardzo mnie kocha :) to cały mój mąż:)
kochany skarb

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry