dziewczyny jakie plany na dzis???? ja zakupy takie wieksze dla malego na calyu miesiac + lodowka
... poczekam az niania przyjdzie o 14 bo z malym godzine w sklpeie to go rozniesie...
wczoraj sie wkulam bo zpstaly mi 4 puszki mleka guigoz wiek 6-12 m-cy i nie chca mi ich w sklepie wymienic , a wiedza ze kupuje zawsze w 1 srode mieisaca zarcie do malego pieluchy i wszystko na caly miesiac wydatek spory po za jednym razem zostawiam u nich miedzy 180 a 220 euro
i mam karte sklepu i widza ze to mleko od nich ale sie nie zgodzili
wszystkie kolezanki maja dzieci z grudnia tak jak ja ( 21 i 29) a trzecia z marca wiec tez juz rok i takie melko ich nie interesuje. a mnie szlag trafia bo raz ze 65 euro w smieci to jeszcze nie mam anwet komu dac i chyba zostaje je wystawic pod smietnik.
nienawidze wyrzucac zywnosci a juz w szczegolnosci chleba... no ale boje sie kontynuowac na tym mleku bo ono ma mniej zelaza i wpania i maly powienien juz pic mleko 3, czyli te po roku.... a ze pije tylko 2 butelki dziennie to jakbym konczyla te puszki to by zeszly z 2 m-ce... wiec poltora roku prawie bedzie mial...
wkuta!!!!