• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama - moje gratulacje! A jednak nie należy się poddawać! Zazdraszczam w sensie pozytywny oczywiście i proszę o fluidki ciążowe, chociaż raczej dopiero na październik. Pozdrawiam

reklama
Lubie takie dobre wiesci :)
Sorbus Trzymam za Ciebie &&&&&&& :))))

Mama teraz musisz sie przestawic ze stresu i wrzucic na luzzz dla dobra Twojego i malenstwa :P

Szczesliwa daj znac zaraz jak bedziesz po :) Jestem strasznie ciekawa co tam za maluszka nosisz pod serduszkiem :)

To dobrze Ewciu :) Masz ranne mdlosci albo cos takiego? Ja Ci sie przyznam Kochana ze spalam dzisiaj prawie caly dzien...Teraz na szybko obiadokolacje gotuje poki S jeszcze nie wrocil z pracy....Moge spac i spac...Ty tez tak masz? :P

Szczęśliwa- hejka :)

Jaewa- od czasu do czasu jakieś mdłości z rana mam, ale to zaraz jak się przebudzę i nie zdążę zjeść...
A spać? Ojj... wczoraj, to cały dzień byłam śpiąca i spaaaałam... :)

Ewciu ja z tym spaniem nie umiem sobie poradzic...Znowu mi sie chce. Nawet Ci powiem ze jesc nie bardzo tylko SPAC :) Dzisiaj nawet obiadu nie zjadlam tylko kawalek ciata i dwa banany i czuje sie pelna.
Ciesze sie ze u Ciebie wszystko dobrze :)

Kurcze jak juz strasznie bym chciała zobaczyc II na teście.....
A najlepiej to bym chciała wogóle się wyłączyc na najbliższe kilka dni i nie myśleć... Staram się zająć pracą, czekająca mnie rozmową w sprawie tego kursu i wogóle czymkolwiek a i tak podświadomie jakoś wracam ciągle myślami do ewentualnych objawów... Jak to wyłączyć???????

Ewcia no i bardzo dobrze że Ty też nie masz mdlości:)) Oby tak dalej:) No i super że dobrze się czujesz:))

Mama a powiedz jak Tom i dzieciaki??? Bo pewnie juz wiedzą:)

mama-Krzysiu TY wiesz co ;-) Ciesze się chyba bardziej z Twoich niż własnych dwóch ll ;-)
Wiedziałam ,że ten moment i dla Ciebie wreszcie nadejdzie :-) daj zdjęcie zaraz wstawię jeśli chcesz :-)

No i witam
wszystkie laski :-) Oby to był początek dobrego dnia ;-)

reklama
NAGAPALMA- kochana Misiu dziekuje;-)Ty wiesz jak ja bardzo Ci kibicuje i trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ZA Was wszystkie,ale za dziewczyny ktore staraja sie z nami od poczatku wątku najbardziej bo juz dluga droga za Wami i jest coraz cięzej-teraz kiedy ni sie udalo to udalo sie w przedostatnim cyklu bo juz naprawde tracilam nadzieje a ile mozne byc na hormonac,dzwonilam do ginek a On do mnie- "STAL SIE CUD" poplakalma sie....

ZJOLA- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla Ciebie na pazdziernik:tak:

JAEWA- ja tez nie moge sie na niczym skupic-wciaz patrze na test:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry