Wisieńka
Fanka BB :)
mama jak to sie mówi po ptakach, ale skorzystam w przyszłości, myslę, ze % to nam obu odpadna ale nagadamy sie i może jakies miesko w piachu sie znajdzie

Juz mi sie humorek poprawił.
Brzuch mnie zaczyna naparzac i powiem wam to nie @ to potop, wodospad i lawina. Tak to bywa jak sie najpierw opierniczała a potem chce nadrobić. @ wredny ale to jej ostatni miesiąc i niech sobie da czadu bo to jej ostatnie podrygi. Potem Krzysia fasolkujemy i błogości same będa...:-)
maggy to moja taka sama i dół tez bo ja sama w domku a Pol się imprezuje, ble, integracja niech ją diabli...
Maran ja tez gratki stokrotne

Juz mi sie humorek poprawił.Brzuch mnie zaczyna naparzac i powiem wam to nie @ to potop, wodospad i lawina. Tak to bywa jak sie najpierw opierniczała a potem chce nadrobić. @ wredny ale to jej ostatni miesiąc i niech sobie da czadu bo to jej ostatnie podrygi. Potem Krzysia fasolkujemy i błogości same będa...:-)
maggy to moja taka sama i dół tez bo ja sama w domku a Pol się imprezuje, ble, integracja niech ją diabli...
Maran ja tez gratki stokrotne
Mam nadzieje, ze mimo wszystko weekend milo Ci minie! :-)
Tak mnie naszlo na gderanie i myslenie - moja siostra (mlodsza) ma dziecko, nawet moja mama urodzila 3. dziecko 3 lata temu. Obie gadaja jak przyjaciolki, bo maja wspolne tematy. Tylko ja jak taki wyrzutek... :-