reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama jak to sie mówi po ptakach, ale skorzystam w przyszłości, myslę, ze % to nam obu odpadna ale nagadamy sie i może jakies miesko w piachu sie znajdzie:-D:-D:-D:-D:-DJuz mi sie humorek poprawił.
Brzuch mnie zaczyna naparzac i powiem wam to nie @ to potop, wodospad i lawina. Tak to bywa jak sie najpierw opierniczała a potem chce nadrobić. @ wredny ale to jej ostatni miesiąc i niech sobie da czadu bo to jej ostatnie podrygi. Potem Krzysia fasolkujemy i błogości same będa...:-)
maggy to moja taka sama i dół tez bo ja sama w domku a Pol się imprezuje, ble, integracja niech ją diabli...
Maran ja tez gratki stokrotne

reklama
MARY-BETH- ja Ciebie tez tule...musza nadejść lepsze dni qrcze bo sie wykonczymy...życze ,zeby te 2 h szybko zlecialy do konca pracy:)

WISIEŃKA- o taaaak,miesko w piachu to jest to:):):)))ja tez mam juz lepszy humor jak sobie to przypomne-wogole ten dzień byl mega mily i superaśny:))i wiesz co jeszcze-i pączki z kawką:)

Wisienka - no to musisz sie jakos zrelaksowac, kochana! :tak: Mam nadzieje, ze mimo wszystko weekend milo Ci minie! :-)

A ja, kurcze, czuje sie jakbym zostala sama na placu boju... :baffled::szok: Tak mnie naszlo na gderanie i myslenie - moja siostra (mlodsza) ma dziecko, nawet moja mama urodzila 3. dziecko 3 lata temu. Obie gadaja jak przyjaciolki, bo maja wspolne tematy. Tylko ja jak taki wyrzutek... :-(:baffled: Ehhh, chyba mi sie paskudna pogoda udziela dzis...

Właśnie wyszły kumpele na herbatkę , przyniosły filmy do pooglądania, owocki pogadały i poszły a ja znów sama zostałam.wogóle to przyszły takie elegancje, a ja legginsy, makijażu sobie nie robię no bo po co i tak cały dzień siedzę sama. Ech chyba zacznę dla lepszego samopoczucia :)

wisienka
oczywiście że fasolkujecie! Trzymam kciuki za Was bardzo mocno!!!

mery beth wiesz że u mnie takie sny prorocze były. Zanim zaszłam w ciąże z Oliwką (nieplanowaną) to wcześniej mi się śniło że po porodzie karmię piersią , za drugim razem podobnie . Oby u Ciebie był proroczy!

marylko dzięki za wsparcie :) i za trzymanie za rączkę ;)

mery beth wiesz że u mnie takie sny prorocze były. Zanim zaszłam w ciąże z Oliwką (nieplanowaną) to wcześniej mi się śniło że po porodzie karmię piersią , za drugim razem podobnie . Oby u Ciebie był proroczy!

Lilou - ale wiesz, ta dzidzia we snie chora byla!!! :szok::baffled: Wolalabym, zeby jednak w owej formie nie byl proroczy...

Ja tez brykam, bo mam pare rzeczy tu do zrobienia. Do pozniej! A jakbym padla dzis po pracy, to milego weekendu wszystkim! Ja niestety jutro pracuje...

Witam się wieczornie

jutro wesele a ja jeszcze nie mam nic przygotowane!!! Ani dla siebie ani dla J.
nie nadrabiam - przepraszam

wpadłam życzyć Wam słodkich snów

reklama
dzieci śpią,ja wale patologie...sama pije szampana-Tom sluzbowo w Warszawie-wroci kolo 1-2 w nocy-wlasnie napisal ,ze zaraz startuja z W-awy..

MAJQA- udanego weselicha:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry