reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam "porannie" przy herbatce :)

Created gratulacje!!!:-D

Marcepanek sciskam kciuki zeby wszystko bylo dobrze z Toba i dzidzia, tulam Kochana:*

Ewelinko odpoczywaj i dbaj o siebie i Kruszka. Pamietasz co mi kiedys pisalas? Kruszki sa silne i innej opcji nie ma, wszystko jest si :)

Marylka nie martw sie ja tez nie rzygam i nikt u mnie w rodzinie w ciazy nie rzygal a dzieci zdrowe:-D Mi tez wszystko smierdzi co jem wiec sie nie przejmuj:tak:

Bunia udanej przeprowadzki zycze Kochana;-)

Mama trzymam &&& za to abys uwierzyla w swoje sily Kochana :*

Maran, Sorbus gratuluje z calego serca dziewuszek!:tak:

Wisienka trzymaj sie Kochana! Kartka doszla? Bo nic nie pisalas.....:blink:

Ja mialam dzisiaj w nocy bardzo nieprzyjemny sen...To chyba przez to ze sie siedzi na necie i za duzo rzeczy czyta ktorych nie powinno sie czytac....:baffled:

Buziam Was wszystkie i ide sie jeszcze polozyc na troche bo spiaca znowu jestem:tak:
A kiedy ja nie jestem?:-D

a ja witam weekendowo
weekend dziś zaczęłam parę godzin wcześnie, a to przez to że bolal okropnie brzuch i musialam iśc do domu bo nie mogłam normalnie funkcjonować :-(:-(
haftałam :nerd: ale wciąż ciężko mi jakos w brzucholu... ciekawe co to za zaraza mnie dopadla

created no nie wiem ale Tobie gratuluję fasoleczki :-):-):-) dziś mam 23d.c.
zobaczymy za parę dni czy@ przyjdzie... no ale szok... dalej coś mi siedzi w brzuchu a myślałam, że już będzie po wszystkim

Created nie dziekuję, :-) :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam nadzieję, lecz nie chcę się nastawiać żeby nie było rozczarowania w razie czego :tak::tak::tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry