• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
moje drogie u mnie ten jadłospis ostatnimi dniami dziwny ,, raz ryba , raz jakiś pieczony boczek ,,, no i moje ulubione śliwki suczone ,miammmm dobre na wszystko , tylko że dziś popiłam je kawą i coś czuję że to nie najlepszy pomysł;;;;

reklama
Mama 05 teraz mala spi na balonie i juz spi ponad godzine.wczoraj jak ja tak wystawilam to spala prawie 3h.
pysia boje sie bo tu jest latwiej zyc niz w polsce,ale minusem jest to ze jestesmy sami a moj maz to z tych bardzo rodzinnych..
musialabym sie zabrac za sprzatanie bo jutro ma przyjsc wlasciciel mieszkania zeby zadecydowac czy nam odda depozyt( 450euro ), oj mam nadzieje ze odda bo to dla mnie kupa kasy. a wiecie co znalazlam szybe i dzwi do mojego piekarnika za szybe chca 350zl a za drzwi 600. masakra. nie wiem co robic plakac mi sie chce jak o tym mysle

PYSIA- moja jak dzis zadzwonila po ej akcji z bratem i mowi do mnie jakby nigdy nic a ja do Niej ze mam focha a Ona :szok::szok:zdziwiona no to Jej znowu powiedzialam pare slow,ale juz dobra-nie bed sie z Nia szarpac-powiedzialam ze na drugi raz maja do nas zadzwonic dzien przed wyjazdem jak juz wiedza ze nic sie nie zmieni a nie pozniej dzieci przezywaja:baffled:mysle,ze troche mamie nagadalam i juz takiego numeru nie wywinie.WIOLKA- o matko,to duuuuzo chca!!!;((

Wiolka, mam nadzieję, że odda Wam ten depozyt. Faktycznie, niemało kasy :szok::szok::szok::szok:
Aj, to Tobie się ostatnio zbiła ta szyba w piekarniku i drzwi? Cholerka, dużo chcą za to. Lepiej byłoby nową kuchenkę kupić chyba niż dokupować drzwi i szybę specjalnie eh. Oj, dzieci na świeżym powietrzu to lubią sobie pospać ;-)
Mama05
, brrr... Jestem zła i tyle dziś i nie wiem kiedy to przejdzie. Ta Twoja mama też "udana" brrr. Twoja dała czadu i myśli, że co? że może na nią wściekła nie jesteś? Masz rację.. mamom trzeba czasem przegadać do rozumu i nie dać sobie za wygraną, bo niech sobie nie myslą, że im wszystko wolno :wściekła/y:
Dzieci zawiedzione, brat też, Wy tak samo. Nic dobrego eh, te mamy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiola ale sobie cenią te drzwiczki i szybę:szok:.może spróbujcie sprzedać tą kuchenkę bez brakujących elementów,dołożycie trochę kasy i kupcie nowy,trochę tańszy

pysia zbita jest na zewnetrzna szyba. ale dlatego ze ten model jest z 2009 roku to tyle sobie spiewaja.
chba skonczy sie na tym ze kupie sobie inny uzywany a ten moze sprzedam na czesci to chociaz troche kasy odzyskam. a co do depozytu to tyle placimy co miesiac czynszu i dlatego taki wysoki depozyt.

wiola ale sobie cenią te drzwiczki i szybę:szok:.może spróbujcie sprzedać tą kuchenkę bez brakujących elementów,dołożycie trochę kasy i kupcie nowy,trochę tańszy
no wlasnie tak chcemy zrobic. masakra normalnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiolka, nie zazdroszczę takich przeżyć :-(:-(:-( Kurde. Kuchenka praktycznie poszła na marne, pieniądze zresztą też. To okrutne :-(:-(:-(:-(

a ja wlasnie skladam pranie,Domi bajka,zaraz robie druga kawke i moze kawalek ciasto wczoraj upieczonego:-DBIBINKA-jak tam randka z mężem-udana:cool2::cool2:

reklama
a no wlasnie jak tam randki z mezami?:-)ja wczoraj tez mialam randkie z moim, trzeci dzien z kolei chyba moj maz wziol sobie do serca ze chce drugie dziecko:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry