• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka, to chyba dobrze, że mąż zrozumiał jak bardzo chcesz drugie dziecko :-D
A ja wyobraź sobie wczoraj padłam, że nie wiedziałam kiedy. Wyprysznicowałam się i zasnęłam gdzieś o 22:30 :szok::szok: poszłabym spać o wiele wcześniej ale myślałam, że wytrzymam do 23ej. Jednak nie dało rady

reklama
a no wlasnie jak tam randki z mezami?:-)ja wczoraj tez mialam randkie z moim, trzeci dzien z kolei chyba moj maz wziol sobie do serca ze chce drugie dziecko:-)

to super:tak::-D:-D

a moja randka jako tako...coś sie ostatnio nie mogę dogadać z moim:-(:-(,ehhh szkoda gadać...

zmykam kochane,miłego dnia życzę:tak:

WIOLKA-to sie chwali mężowi,że wziąl sobie do serca i tak tuli żonke:-D:-D:tak:u mnie też randka udana,dzis nic z tego bo idzie na koszykówke na 2 godziny od 18-20 i będzie wydygany:sorry2::laugh2::laugh2:ale w sobote rano...:rofl2:BIBINKA-papa,do napisania:))

Ostatnia edycja:
no chwali sie mu , tylko zeby sie za bardzo nie rozbrykal i zamiast dzieci co dwa lata zebym co rok nie miala:szok::no:bo jeszcze na grudnia bym chba zdarzyla urodzic nie?

oj nawet tak nie mysle

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WIOLKA- no wlasni bo nam na sam srodek zimy urodzisz:baffled:niech trenuje,ale spokonie:-D:-DZAPMARTA jak tam fotki powstawialas??lece sprawdzic;-)

PYSIA-wiem,ze z rana jest super bo my tak czesto a ostatnio zostalam obudzona o 5.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIOLKA-milego spacerku;)))i czekamy na Ciebie

Mama05, cudowną pobudkę miałaś mmmmm :cool2::cool2::cool2::cool2:
Ja w ogóle uwielbiam czuć swojego obok siebie w nocy :-D Dziś miałam koszmary, przebudzilam się, a tu.... patrzę, a Mój obok mnie śpi. Nie wierzyłam własnym oczom :szok:
A śniło mi się co najlepsze, że brat kupił sobie broń i we mnie strzelał, czyli to oznaka :-D:-D jakbym nie została z dziećmi to by mnie z pistoletem gonił :-D:-D Co najlepsze mojemu opowiadam o śnie z bratem, a tu brat dzwoni :szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D

reklama
u mnie zamieć śnieżna:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wlaśnie dzwonil mechanik-200zl juz zaplacilam w tamtym tyg.a teraz ...800:szok::szok::szok::growl:matko i córko!!!!no ,ale to w koncu o bezpieczeństwo chodzi ,więc cóż zrobić-z bólem serca trzeba placić:dry::evil:Dominik zasypia a ja chyba sobie 100 strzele bo na trzeżwo nie przyjme tej wiadomości od mechanika!!! PYSIA-Ty masz sny:shocked2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry