• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nika, nie usne predko, bo brat przylazl tu i siedzi przed kompem i wali w klawiature, a mi to niejednokrotnie przeszkadza w zasnieciu brr i denerwuje mnie to. W dodatku swiatlo to juz calkiem ameno. Mam nadzieje, ze zaraz sobie pojdzie, bo jutro ma chyba pierwsza zmiane

reklama
witam się wieczornie:-)
pyzunia bardzo się cieszę,że wszystko ok:tak:
agnieszka smaczny torcik,mniam:-)
marylka nie przejmuj się na zapas,przecież każdy decyduje za siebie:tak:
mama05 ale kasy zeżarło autko,ale teraz bdzie jeździć jak malowane:tak::-D

NIKA32-ja też się ciesze,że już weekend-bo mąż jest w domu i jakoś tak bardziej rodzinnie jak wszyscy są w komplecie:tak::-Da przypomnij mi -Wy już się staracie czy dopiero zaczniecie:confused:my od czerwca-we wtorek ide do ginek.po hormony bo 1 jajnik juz mi "spi"a w drugim jest malo pecherzykow dlatego te hormony-bede brala przez 2,5 m-ca i po odstawieniu dzialamy:-D:-D:-D
zapytam jeszcze raz bo chyba mi kobieta niedoczytala:-DAGNIESZKA-nie kuś bo mi tylek rośnie-a tu tort na noc:-):-p;-)BIBINKA-ja tez mam nadzieje,ze bedzie jezdzic jak malowane!!!!i witam wieczorkiem:))

Mama dokladnie. zarowno facet jak i kobieta maja swoje potrzeby. No a jak jednego nie ma wiecej w domu niz jest to moment glupoty przychodza do glowy i wychodzi jak wychodzi. Jednak bez drugiej polowki ani rusz. Faceta trzeba zaspokajac regularnie :)
Mama, my pracowac bedziemy od poniedIalku do piatku i weekendy wolne no chyba ze duzo pracy to w sobote do pracu. Ale i tak mi taki uklad odpowiada
Mam nadzieje, ze po slubie moj bedzie ze mnie tak zadowolony jak przed slubem. mamo, chyba nie musze pisaC o co chodzi :D

pysia ja miałam kościelny.wogóle nie chcieliśmy iść do spowiedzi,no i tą 1 zrobiliśmy w ustce,jak byliśmy na wakcjach przed ślubem,a tą 2 już na miejscu.zastrzegłam sobie,że jak mnie zapyta o coś głupiego,to wychodzę i jeszcze głośno powyzywam od zboczeńców:wściekła/y:.na nauki wogóle nie poszliśmy,bo nie było to obowiazkowe.

kika witam nową staraczkę;)
dentico to my prawie sąsiadki;).córcia prześliczna!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja również witam nową staraczkę:))))

Mam nadzieję że nie długo może kilka dziewczyn dołączy także do nas na zamknięte forum:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry